Budapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteres
73 500 000 Ft
790,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteres
73,5 M Ft
790,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 248 1860
ReferensBH Pest
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 93 négyzetméteres

93 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ a belvárosban a Kálvin térnél a Nemzeti Múzeum szomszédságában sétáló utcában, két bejáratú, 4 szobássá vagy két külön lakássá alakítható, belmagassága miatt galériázható, udvari és utcai kilátással rendelkező tehermentes lakóingatlan.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Mind külső, mind belső homlokzata kiváló, valamint díszítő elemei, formavilága, a kapu és az előtér kialakítása teszi igazán különlegessé. Lakói folyamatosan ügyelnek a rendre és a tisztaságra, anyagi helyzete rendezett, műszakilag folyamatosan karbantartott. Zárt lépcsőházas.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Bejárata a lépcsőházból nyílik. Alapterülete 93 nm, jelenlegi kialakítása egy kellemes térérzetet biztosító, utcafronti, parkra néző szobából áll továbbá 1 kis szoba egy Hall, konyha, kádas fürdőszoba, mellékhelyiség és egy külön álló hátsórész (2.lakásnak leválasztható) képezi részeit. Fényviszonya ideális.
KÖRNYÉK:
Eötvös Loránd Tudományegyetem Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Semmelweis Egyetem, Corvinus Egyetem,Vásárcsarnok, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, hangulatos teraszokkal rendelkező éttermek és kávézók. Pár perc sétával elérhető a Duna-part és a Corvin negyed.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése és meleg vízellátása gáz / cirkó kazánnal történik.
KÖLTSÉGEK:
Havi közös költsége 10.770 Ft.
PARKOLÁS:
Az udvarban autóbeállási lehetőség megoldott,
havi 4500 ft.
IRÁNYÁRA:73,5 MFt

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020