Budapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobásBudapesti, Erzsébetváros, 3 szobás
Budapesti, Erzsébetváros, 3 szobás
44 900 000 Ft
522,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapesti, Erzsébetváros, 3 szobás
Budapesti, Erzsébetváros, 3 szobás
44,9 M Ft
522,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 436 1895
ReferensZombori Dávid
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Erzsébetváros, 3 szobás

86 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest 7. kerületében, a Városliget közvetlen szomszédságában, magasföldszinti, 3,7m- es belmagassággal rendelkező, 86nm-es, 3 szobás, szép állapotú, nagypolgári lakás eladó. Az ingatlanban a vízvezetékek cseréje megtörtént, a wc. és a fürdőszoba új burkolatot kapott, valamint az előszobában és konyhában új laminált parketta került lerakásra. Két szoba utcai nézetű, (itt a kisebb szoba galériával is rendelkezik) ennek köszönhetően világos, viszont a magasabb elhelyezkedés miatt nem látni be az ablakon. A harmadik szoba az udvarra néz (itt szintén található egy galéria) mely tökéletes hálószobának. A jelenleg is nagy terekkel rendelkező lakás, igény szerint alakítható, az egy főfalon kívül minden fal mozgatható.
A társasház anyagi helyzete rendezett, az ingatlan TEHERMENTES. A közelben konkrétan minden megtalálható, óvoda, iskola, számos bevásárlási lehetőség, a közlekedés kiváló. A városliget 5 perc sétára, a belváros tömegközlekedéssel 10 perc.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021