Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
84 900 000 Ft
943,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
84,9 M Ft
943,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 388 0271
ReferensSuba Karolina
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

90 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELEGÁNS POLGÁRI LAKÁS A VÁROSLIGET KÖZELÉBEN

A VII. kerületben elhelyezkedő 5 emeletes LIFTES társasház 1. emeletén található 90 nm-es, erkéllyel (2 nm) rendelkező, ÉNY-i tájolású lakás belsőépítész által megálmodott. A terek kihasználtsága és a mindennapi élet kényelmi szempontjait előtérbe helyezve a felújítás után a lakás luxus köntöst kapott.
A tágas nappali mellett foglal helyet a konyha elegáns étkezőjével, amely igen dekoratív megoldásokkal teszi az étkezéseket még élvezetesebbé. Két hálószoba került kialakításra. Az egyik a grandiózus úgy nevezett „master bedroom” kényelmes franciaággyal, tárolási lehetőségekkel és hangulatvilágítással, a másik háló szintén franciaággyal ellátott, ám szerényebb méretű.

A melegről cirkó kazán gondoskodik. Az ingatlan gépészetileg felszerelt, ezen felül a nívós színvonalat a berendezéssel emeltük, amit a lakással együtt kínálok eladásra.

A szabadtéri mozgás szerelmesei számára fantasztikus ez a lokáció, hiszen a Városliget nyújtotta tér és lehetőségek tökéletesek az e fajta kikapcsolódásra. Egy nehéz nap végén vagy egy hosszú út után kihagyhatatlan a ligetben elhelyezkedő Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda. A kulturális élményekről a pár perc sétával elérhető múzeumok, színházak, szórakozóhelyek és gasztronómiai létesítmények gondoskodnak.

Készséggel várom hívását a hét bármelyik napján!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021