Eladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest
Eladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest
99 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest
Eladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest
99 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 238 2892
ReferensPintér Katalin
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 3+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest

91 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

LISSZABON ÉS NEW YORK BUDAPESTEN? Igen!
2 ÁLOMSZÉP LAKÁS, REMEK HELYEN, BEFEKTETŐKNEK IS!
Csodálatos, belsőépítész által tervezett és minőségi anyagokkal kivitelezett, 91 nm2-es ingatlanból kialakított 44 és 47 nm-es lakásokat kínálunk megvételre az Oktogon közvetlen közelében, a Belső Terézvárosban, a Teréz kőrúton. Az egyik lakás fantázia neve Lisszabon, a másiké New York. A 2 db, ügyvédi használati megosztási szerződéssel rendelkező lakás külön és egyben is megvásárolható. A lakások ára egyenként 49,9 millió Ft. A két lakásé együtt 99 millió Ft.
A lakások amerikai konyhás nappalival, külön nyíló hálószobával, különálló fürdőszobával és WC-vel rendelkeznek. A teljes körű felújítás során a közüzemi mérőórák is megosztásra kerültek. Ideális akár rövid vagy hosszú távú kiadásra is Az egyik lakás a tágas belső udvarra, míg a másik az utcafrontra néz. A lakás elhelyezkedésének és a korszerű felújításnak köszönhetően a fenntartási költségek kedvezőek. A vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel, a fürdőszoba berendezései, a nyári hűtést szolgáló klíma. A többi bútor és a dekorációs tárgyak külön megvásárolhatók.
Infrastruktúrája egyedi. A 4-6 villamos, az Oktogonon, az M1 metró, A Nyugati pályaudvarnál az M3 metró, 105 busz az Andrássy úton, a környék éttermei, üzletei az itt élők kényelmét, a színházak és szórakozóhelyek a kikapcsolódás lehetőségét biztosítják.
Az ingatlan megvásárlásához díjmentes, teljes körű ügyintézéssel, illeték-és adótanácsadással, ingatlan szakjogásszal, valamint bank független pénzügyi tanácsadóval állok rendelkezésére.
Ha további kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal!

  • összkomfortos
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020