Lakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 67 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 67 négyzetméteres
73 600 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, 67 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 67 négyzetméteres
73,6 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 372 3731
ReferensCzingiszer Karla
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 67 négyzetméteres

67 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó teljeskörűen felújított ingatlan!

A lakásban van hálószoba, egy nagy nappali, félszoba, konyha, étkező és 2 fürdőszoba (a kádas a hálószobából nyílik,a zuhanyzós külön mindkettőben WC). Bútorozott és gépesített.
A víz-gáz és fűtésszerelés, elektromos hálózat és szerelvények teljesen újonnan lettek megtervezve és kivitelezve, új kondenzációs gázkazán lett beszerelve, a kémény ki bélelve a legújabb követelmények szerint, új mérőórák, új radiátorok lettek beépítve. Az internet és kábeltévé csatlakozás beszerelésre került minden szobában, étkezőben és a konyhában is.
Az összes nyílászárók kicserélve: NÍVÓ típusú, páncél biztonsági bejárati ajtó, modern beltéri ajtók, ablakok.
Szobák melegburkolatot; az étkező-előtér, a konyha és a fürdőszobák, magas minőségű, elegáns, hidegburkolatot kapott. A hidegburkolattal ellátott helyiségekben a radiátorokon kívül padlófűtés is került beépítésre.
Egyedi gipszkarton párkányok és álmennyezetek készültek, melyekbe energiatakarékos rejtett led-szalag világítás és spotlámpák kerültek beépítésre.

A lakásba riasztó és 2 db klíma is került.
Fűtés: gáz (cirko) és padlófűtés.

Az ingatlan bútorozottan és gépesítve kerül eladásra. Ezek tartozékai: egyedi tervezésű, teljes felszereltségű német konyha, gardróbszekrény, az összes bútor, függönyök és szőnyegek. Ezeknek értéke 4,2 millió Ft.

Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 4. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021