Budapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteresBudapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteres
41 900 000 Ft
952,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteres
41,9 M Ft
952,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 427 9898
ReferensJanik Zsolt
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Belvárosban a Váci utcában, 44 négyzetméteres

44 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Belváros szívében, a Sörház utcában eladó egy felújított, 44 m2-es, kétszobás, belső két szintes (NEM galériás), rövid és hosszútávú kiadásra egyaránt alkalmas igazi befektetői ékszerdoboz!

A frissen felújított ingatlan igazi ritkaság: két külön emeleten lévő szobával rendelkezik, gyönyörű, modern, teljes fejújításon esett át 1,5 évvel ezelőtt és ráadásképpen minőségi bútorzattal együtt eladó. A fűtés modern, elektromos fűtőpanellel történik, ami éjszaki árammérőórával is párosul. Befektetésnek vagy magán célra is teljesen megfelelő, mivel Airbnb engedéllyel és jelenleg albérlőkkel is rendelkezik, ami azonnali hozamot jelenthet új tulajdonosának. A rezsije is rendkívül kedvező: a közös költség mindössze 12.000 Ft/hó (korlátlan vízfogyasztással), energiatakarékos fűtőpanelek éjszakai áramról, gázszámla pedig nincs is!

A közelben elérhető minden, amire csak szüksége lehet, számtalan tömegközlekedési lehetőség (M2, M3, M4, villamos és buszjáratok) és természetesen végtelen számú bevásárlási és kikapcsolódási lehetőség is séta távolságban.

A piacon levő egyedi, legjobb hitelkonstrukciókkal, pályázatokkal, vissza nem térítendő támogatásokkal várjuk Önöket ingyenesen és kötelezettség mentesen!

Az ingatlan remek választás, keressen bizalommal, ha felkeltette érdeklődését!

Referencia szám: LK519624

  • elektromos
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021