Eladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteres
61 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteres
61 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 920 7137
ReferensMeleg Tímea Viktória
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Lipótvárosban, 57 négyzetméteres

57 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budapest 5. kerületben a Hold utcában, belülről teljesen felújított épületben, részben felújitandó , 57,7 négyzetméteres polgári lakás. A szomszéd lakással együtt is megvásárolható!A lakás az MNB -vel szemben van, a belvárosi piac mellett. A társasház nagy részében irodák működnek.
Az ablakok fa nyílászárók, redőny és szúnyoghálóval is rendelkeznek. Az utcai ablakok fény és hő visszaverő védőréteggel vannak ellátva. A fekvésének köszönhetően egész nap világos és csendes az ingatlan.
A lakás mellett újonnan épülő különleges luxus uszoda, wellness és sportlétesítmény épül.A környék infrastruktúrája kiváló, nagyszerű tömegközlekedés, közelben iskola, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette a lakás az érdeklődését, hívjon bátran!

M174423

  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020