Budapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utcaBudapest, V. kerület Irányi utca
Budapest, V. kerület Irányi utca
89 900 000 Ft
499,4 E Ft/m2
  • 42 fotó
  • Térkép
Budapest, V. kerület Irányi utca
Budapest, V. kerület Irányi utca
89,9 M Ft
499,4 E Ft/m2
  • 42 fotó
  • Térkép
+36 20 770 8063
ReferensJung Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, V. kerület Irányi utca

180 m2alapterület
6szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!!

NETTO 90 NM-es ÚJSZERŰ LAKÁS ELADÓ PLUSZ BRUTTO 100 NM BEÉPÍTETLEN PADLÁSTÉR megvásárlási lehetőséggel, mely kizárólag ebből a lakásból nyílik, és melyről elfogadott közgyűlési határozat van, hogy a jelenlegi tulajdonos vagy jogutódja részére a társasház 9 millió Ft-ért eladja azt.
Így befektetésnek akár egy 7 külön helységgel rendelkező hostel kialakítása, akár rövid távú kiadásra, airbnb szálláshely kialakítására van mód.

Egy GRANDIÓZUS terekkel, látványos és mozgalmas építészeti megoldásokkal kialakított, nappali + 4 szobás, tetőteraszos, BELVÁROSI OTTHON is kialakítható olyan belvárosi családok részére, akik nem szeretnének innen elköltözni, de egy kis zölddel rendelkező tágas, csendes, nagy méretű, világos lakást keresnek akár 3-4 gyermekkel. A 200 nm alapterület bőven ad lehetőséget az álmok megvalósítására!
Ehhez egy jó alap már megvan, a jelenlegi lakás 15 éves, újszerű állapotú, így akár a beköltözés után is megvalósítható a tetőtér beépítése a tető megbontásával.

A kialakított lakás brutto 104 nm, ami jelenleg egy hatalmas, 50 nm-es amerikai konyhás nappaliból áll, melynek alakja akár további elosztást tesz lehetővé, legyen az egy gyereksarok/ gyerek nappali, vagy még egy szoba, esetleg egy mozi helyiség kialakítása. A méretes, 20 nm-es fő hálószoba innen nyílik, ahol egy 180 cm-es ágynál nagyobb king-size bed is kényelmesen elfér úgy, hogy még mindig marad hely egy fésülködőasztalnak, vagy íróasztalnak és méretes gardróbszekrényeknek is. Mellette helyezkedik el a kádas fürdőszoba mosógéppel, wc-vel. A nappali és a fő háló is két sor tetőablakkal ellátott, belmagassága nagyon kellemes térérzetet kelt, nagyon világos és a belváros szívében egy csendes oázis, mivel a társasház belső udvara és a Duna felé tájolt. A szép fényű, cseresznye színű melegpadló burkolat jó állapotú, otthonos, barátságos hangulatot teremt.

A kis szoba utcai tájolású, mely egy nagyobb beépített szekrénnyel rendelkezik, akár gyerekszobaként, dolgozó szobaként vagy vendéghálóként jól funkcionálhat. Ezzel szemben, az előszobából nyílik a szintén kényelmes méretű, külön mellékhelyiség.
A lakáshoz tartozik még egy háztartási helyiség, illetve még egy tároló helyiség, jelenleg innen nyílik a még beépítetlen tetőtér rész, ahová csak ebből a lakásból vezet bejárás.

A házban 14 lakás van, mindenben együttműködök, a tetőtér eladásából befolyó 9 millió Ft-ból a kapualjat és a kaput szeretnék felújítani.
A társasházban nincs lift, mivel ez egy harmadik emeleti egész szintet elfoglaló ingatlan lehet, ezért javasolt annak beépítése. Erről az árajánlatkérés folyamatban van, de előzetes becslések alapján 10 millió Ft-os tétel lesz.
Amennyiben valaki a beépítetlen tetőtérből kb 300e Ft-os négyzetméterárból egy ugyan ilyen színvonalú lakórészt tud kialakítani, úgy 89,9 + 9 + kb. 10 + 30 millió Ft-ból az ötödik kerületben lesz egy liftes új építésű, teljes emeletet elfoglaló kb. 200 m-es ingatlana, ami 700e Ft/ nm befektetést jelent.

A kialakított lakás a valóságban netto 90 nm-es, a tulajdoni lapon jelenleg 77 nm, mivel az előzetes becslések helyett végül 2005-ben, amikor annak kialakításra történt, mégis nagyobb 1,90 m feletti területet tudtak a tetőtérből kivenni. Akkor a tulajdonosnak nem volt érdeke módosítani azt, azonban a valós nm-ről egy igazolással rendelkezik, ez a társasház felé szintén rendezve van. Ezt praktikus a beépítetlen tetőtérrel együtt egy Alapító Okiratban módosítani, amihez a társasház előzetes jóváhagyása szintén megvan.

Akár saját részre, akár továbbértékesítésre építkezik valaki, ez valóban egy nem mindennapi lehetőség, nem mindennapi befektetőknek.
Bővebb kérdésekkel, dokumentumokkal kapcsolatban keressen bizalommal!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020