Eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobásEladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobás
Eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobás
48 000 000 Ft
623,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobás
Eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobás
48 M Ft
623,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 634 2994
ReferensLucza Mária
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen, IX. kerület Üllői út, 2+1 szobás

77 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A IX. kerület kiemelten kedvelt részén, a Középső-Ferencvárosban, a Klinikák metró megállóhoz közel, háromemeletes téglaépületben, III. emeleti, 77 nm-es, 3 szobás, konvektoros fűtésű, kitűnő elosztású lakás eladó.

 

Az ingatlan a rendezett társasház III. emeletén helyezkedik el. A lakóközösség kedves, összetartó. A lakásba belépve az előszobába érkezünk, vele egy légtérben található a tágas étkezős konyha. Jobbra nyílik egy szoba, melyhez egy gardrób kapcsolódik. Tovább haladva a lakásban jobbra nyílik a fürdőszoba és a toilet, egymástól elszeparálva. A bejárattal szemben található a nappali, mellette a hálószoba, melybe a nappalin és a fürdőszobán keresztül is el lehet jutni. A nappali és a hálószoba ablakai utcára néznek.

 

Finanszírozás:

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen, készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki:

A lakás jó általános állapotú. Egy szoba és a gardrób kőburkolattal, a fürdőszoba PVC-vel,  a lakás többi része parkettával burkolt. A lakásban konvektoros és gáz Héra fűtés biztosítja az otthon melegét. Az ingatlan felújítása során a villamos- és vízvezetékeket kicserélték, az utcára néző ablakokat műanyag nyílászárókra cserélték.

 

Fenntartási költségek:

A lakás alacsony rezsivel fenntartható. A közös költség 20.000,- Ft/hó, ezen felül minden rezsiköltség fogyasztás alapján kerül elszámolásra.

 

Környék:

A környéken óvoda, iskola, egyetem, közért, bevásárlóközpont, orvosi rendelő, kórház, játszótér, park, edzőterem található. Kikapcsolódási lehetőségként cukrászdákba, kávézókba, vagy a közeli Corvin Plázába, Természettudományi Múzeumba tudunk ellátogatni, a sétát kedvelőknek a Budapesti Botanikuskertet ajánlom.

 

Közlekedés:

A közlekedés kiváló. A lakás az M3-as metró Klinikák megállójának közelében található, de a 4-es, 6-os villamossal, vagy a 281-es busszal is könnyen elérhető. A parkolás az utcán kialakított parkolóhelyeken megoldható, éves parkolási engedély igényelhető mindössze 2.000,- Ft-ért.

 

Kinek ajánljuk:

Ajánlom Önnek, ha központi helyen tervezi álmai otthonának megvásárlását, vagy ha befektetésben gondolkodik, mert a SOTE közelsége miatt a lakás nagyon gyorsan és könnyen kiadható.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019