Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobás
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobás
38 500 000 Ft
855,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobás
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobás
38,5 M Ft
855,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 634 2994
ReferensLucza Mária
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Ráday utca, 1 szobás

45 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A IX. kerület legkedveltebb részén, a Belső-Ferencvárosban, a Ráday utcában, 5 emeletes, liftes, tégla épületben, IV. emeleti, 45 nm-es, konvektoros fűtésű, világos, kitűnő elosztású lakás eladó.

 

Az ingatlan a rendezett 5 emeletes társasház IV. emeletén helyezkedik el, zárt folyosóról bejáratos.

A lakásba belépve az előszobába érkezünk, szemben található az ablakos konyha, jobbra a tágas közlekedőből nyílik egy gardrób és a fürdőszoba, szemben a nappali. A nappali ablaka utcára néz. A lakás jelenleg egyszobás, de kisebb átalakítással nappali + külön hálószobássá alakítható. A társasház saját parkolóval rendelkezik.

 


Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen, készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

A lakás felújítandó állapotú. A nappali parkettával, az előszoba és a közlekedő laminált padlóval, a lakás többi helyisége járólappal burkolt. A lakásban gáz-Héra és konvektoros fűtés biztosítja az otthon melegét.

A bejárati ajtó és az ablakok cserélve lettek, a belső nyílászárók és a parketta  az eredeti fa, ami felújítás után jól megőrzi a lakás nagypolgári hangulatát.

A közös költség 13500 Ft/hó, ebben benne van a korlátlan vízfogyasztás, a lift karbantartás, a lépcsőház takarítás és a szemétszállítás. Ezen felül minden rezsiköltség fogyasztás alapján kerül elszámolásra.

 

Környék

A híres Ráday utcában számos bár, étterem, cukrászda várja a vendégeket. A környéken több általános és középiskola, egyetem, múzeum, szálloda, hotel található. A Kálvin tér és a Fővám tér, valamint a Boráros tér rövid sétával elérhető. A Duna-part szintén 5-7 perc sétával megközelíthető.

 

Közlekedés

A közlekedés kiváló. A Kálvin téri M3 és M4 metró, a 15-ös autóbusz, a 83-as trolibusz, a 47-es, 49-es, 2-es, 4-es, 6-os villamos, és a H7 Hév megállója rövid séta távolságra található.

 

Ajánljuk

Ajánlom Önnek, ha központi helyen tervezi álmai otthonának megvásárlását, vagy ha befektetésben gondolkodik, mert az egyetemek és a belváros közelsége miatt a lakás nagyon gyorsan és könnyen kiadható.

A társasházban engedélyezett a rövid távú bérbeadás.

  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • Épület szint: 6. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019