Eladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteres
37 000 000 Ft
521,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteres
37 M Ft
521,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 477 3552
ReferensKiss Ildikó
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Újpesten, 71 négyzetméteres

71 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlant az elmúlt 5 évben műszakilag és esztétikailag is felújították, így a kellemes és otthonos megjelenés mellett már nincs szükség nagyobb felújításokra. A különnyíló szobákból csendes, zöld parkra látunk rá, a tágas étkező pedig lehetőséget ad a családi összejövetelekre.
Keleti tájolásának köszönhetően a szobák fényárban úsznak, az új, műanyag nyílászárók pedig redőnnyel és szúnyoghálóval lettek kiegészítve. A szobákat parkettával, a további helyiségeket járólappal burkolták, melynek köszönhetően ízléses stílust kapott a lakás. Az ingatlanban található kamra akár gardróbként, vagy mosószobaként is funkcionálhat.
Az utcán ingyenes a parkolás, továbbá a környék igazán jó ellátottságának köszönhetően 3 perc sétatávolságra boltok (Spar, Penny, DM, gyógyszertár, piac), és egy buszmegálló található.

http://webseta.hu/r2031303

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021