Budapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteresBudapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteres
31 900 000 Ft
862,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteres
31,9 M Ft
862,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 949 2772
ReferensHerczeg-Bíró Edit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Zöldmálon a Szépvölgyi úton, 37 négyzetméteres

37 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Kolosy térnél eladó egy, a tulajdoni lap szerint 37 m2-es (a valóságban 39,85 m2), jelenleg 1 szobás, 3. emeleti, D-i fekvésű lakás.

A tulajdonos elkezdte a felújítást, de a befejezése már az új tulajdonosra vár, így tökéletes lehetőséget nyújtva a lakás saját ízlésre formálására. A felújítás során új műanyag ablakok kerültek beépítésre redőnnyel és szúnyoghálóval, kicserélték a bejárati ajtót és a radiátorokat. A fürdőben lecserélték a burkolatot és egy hidromasszázs kádat építettek be, már csak a mosdókagyló hiányzik.
A lakásban a fürdő kivételével a hideg és meleg burkolatokat kell megvásárolni és letenni, valamint a konyhabútort kell beépíteni a hozzá tartozó gépekkel. Igény szerint a lakás kétszobássá is alakítható. A lakás infrastrukturális szempontból kiváló, központi helyen van: boltok, posta, éttermek, villamos, busz és HÉV megálló 1 percre.
Remek lehetőség, a lakás nagyon napfényes, barátságos, rengeteg ablakfelülettel és a kilátást semmi sem zavarja, mert mellette egy földszintes épület található.

További információkért és a megtekintés miatt kérem keressen elérhetőségeimen!

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020