Budapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobásBudapesti, Hárshegy, 2+1 szobás
Budapesti, Hárshegy, 2+1 szobás
57 500 000 Ft
821,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapesti, Hárshegy, 2+1 szobás
Budapesti, Hárshegy, 2+1 szobás
57,5 M Ft
821,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 207 2111
ReferensMoldván Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Hárshegy, 2+1 szobás

70 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG, REMEKÜL ALAKÍTHATÓ LAKÁS!

II. Lauder iskolánál, a Pálos utcában, liftes társasház 5. emeletén eladó egy 70m2-es, 2+1fél szobás, igény szerinti felújításra szoruló, de lakhatásra alkalmas állapotú, napfényes, kedvező fenntartású, JÓL ALAKÍTHATÓ lakás, HATALMAS, 10M2-ES, ÖRÖK HEGYVIDÉKI PANORÁMÁS ERKÉLLYEL.

Az ingatlanban egy tágas nappaliszoba, két külön bejáratú hálószoba, egy ablakos konyha, egy szintén ablakos fürdőszoba, külön wc, előszoba, közlekedő, és egy kamra helyiségek találhatóak. A szobák parkettásak, a többi helyiség padlózatát járólap fedi. Az erkély a nappaliszobából nyílik.
A közlekedőben számos beépített szekrény segíti a használaton kívüli dolgok tárolását.

A lakás remekül alakítható, a nappali és a konyha (továbbá akár a kamra) egybenyitásával akár egy tágas, 34m2-es nappaliszobát is nyerhetünk, a hozzá kapcsolódó erkéllyel. Emellett lehetőség nyílik akár egy további fürdőszoba kialakítására is.

Az ingatlan állapotát tekintve lakható, minden eszköze és berendezése működőképes, de igény szerinti felújításra szorul. A szobákat fedő eredeti fa parketta remek állapotú. Pár éve sor került a bejárati ajtó biztonsági, fém nyílászáróra való cseréjére is.

Benapozottsága kitűnő, a nappali keleti, a hálók nyugati kitettségűek, a lakás hatalmas ablakfelületeinek köszönhetően reggeltől estig rengeteg természetes fényben részesül.

Erkélye hatalmas, tágas, tájolásának köszönhetően a nap már reggel idesüt. A kilátás ELVEHETETLEN HEGYVIDÉKI PANORÁMÁS, többek között a Budai várat is látni.

A lakás fenntartása kedvező, köszönhetően a takarékos központi fűtésnek.

Az épületet tágas, gondozott, zöld park veszi körül, ahol számos pihenőpad, és egy kis játszótér is megtalálhatóak. A parkot és a játszóterek csak a lakók használhatják.

A környék remek ellátottságú, csendes, zöldövezeti. A közelben óvoda, iskola, üzletek, bevásárlóközpont, rendelő, gyógyszertár könnyen és gyorsan elérhetőek. A kirándulást, túrázást szeretőknek jó hír, hogy sétatávolságban található a Budai hegység több védett, erdős területe.
A 22-es autóbusz 1-2 perc sétányira áll meg, a Széll Kálmán térrel nyújtva közvetlen összeköttetést, melyet az éjszakai órákban a 922-es viszonylat is biztosít.

  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 5.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021