Budapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
89 500 000 Ft
752,1 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
89,5 M Ft
752,1 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 209 3930
ReferensBikádyné Udvardi Irén XI. Kondorosi út
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

119 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Referens: UDY11/88626
Eladó a VIZIVÁROSBAN Belbudán egy szép és praktikus környezetben található igényes polgári lakás azonnali beköltözési lehetőséggel liftes házban!
Szobái három égtáj (K-D-Ny) felé tekintenek, 3 erkélye van, igény szerint a lakás a műszaki szempontok alapján akár kettéosztható is.
A három nagyméretű, napfényes szoba az utca felé, tágas térre és mellékutcára néz és részlegesen a Várnegyed felé is panorámás.
A nagyméretű étkező-konyha a csendes, világos udvar felé tájolt két ablakkal, a
további mellékhelyiségek is az előszobából nyílnak:
- a kádas fürdőszoba nagy ablakkal az itt már világos lichthofra,
- a külön WC kézmosóval és a kamra is, szintén ablakkal.
Így minden helyiségnek adott a közvetlen szellőzési lehetősége, az egész lakás pedig az elhelyezkedése révén világos és szellős, mindig van a lakásban hűvös ill. napos oldal.
A szobák és az előszoba parkettásak, a vizes helyiségek járólaposak.
A fűtés - radiátorokkal - cirkóval megoldott, légkondicionálásra a vastag téglafalak miatt eddig nem volt szükség.
Az étkezős konyha beépített, gépesített bútorzata és az előszoba hatalmas tolóajtós szekrényei a vételár részét képezik, csakúgy mint az ingatlanhoz tartozó pincerész.
Az ingatlan a lépcsőházból nyílik, a ház egésze, a folyosók, a lépcsőház, az udvar, a belső és külső homlokzat, meg a kapualj is rendezett. A lakás riasztóval, a ház kaputelefonnal felszerelt, kábel TV-internethálózat kiépített.
A társasház környezete kedvelt budai lakóövezet, a Rózsadomb, Dunapart, Városmajor, Margit-sziget rövid sétával vagy 1-2 megállónyi villamos/busz utazással érhető el, ugyanúgy, ahogy a Mammut bevásárlóközpont, Batthyányi téri csarnok, Fény utcai piac, éttermek, kávézók, mozi, iskolák, óvodák, orvosi rendelő, stb.
A közlekedési lehetőségek elsőrangúak, a 4-6 villamos, busz és villamosjáratok Óbudáig v. Újbudáig, M2metró a Széll Kálmán v. a Batthyány téren, M3 Metró a Nyugati téren gyors összeköttetést ad a város minden pontjára.

Az ingatlan időpont előzetes egyeztetésével gyorsan, a hét bármely napján megtekinthető, az adásvételi szerződés megkötése után rövid időn belül
beköltözhető.
bármely időpontban várom szíves érdeklődését bővebb részletekért.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021