Eladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
84 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás
84 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4150
ReferensPetróczy Gábor Balázs
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 3 szobás

79 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Párizs hangulatos macskaköves utcáin és lépcsőin járunk... Ééés majdnem! A valóságban ez a belbudai Újlak, pár lépésre a Kolosy tértől, a tömegközlekedési csomópontok és a forgalmas főutvonalak közé ékelődött pár utca egyikében. Így a lokáció páratlan - egy időben központi és csendes.

A jó alapokkal rendelkező és praktikus beosztású lakást kifinomult ízléssel újították fel jelenlegi tulajdonosai, ám még a környékbelieknek sincs fogalma, hogy milyen ékszerdobozt rejt ez a hetvenes években épült és az ezredfordulón újjáépített hatlakásos társasház.

A környéken kifejezetten ritkaság számba menő intim kertkapcsolatos tágas teraszon lazíthatunk egy pohár bor kíséretében némely hosszú nap után vagy grillezhettünk a barátokkal, akik vagy nem akarnak majd hazamenni vagy innentől kezdve minden hétvégét itt akarnak tölteni.

Ha kompromisszummentes megoldást keres, ez egy jó lehetőség - ne habozzon sokáig, ritkán van második esély.

További információkért keressen bizalommal.

  • gáz (cirko)
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019