Budapest 2+1 szobás lakás eladóBudapest 2+1 szobás lakás eladóBudapest 2+1 szobás lakás eladóBudapest 2+1 szobás lakás eladóBudapest 2+1 szobás lakás eladóBudapest 2+1 szobás lakás eladóBudapest 2+1 szobás lakás eladó
Budapest 2+1 szobás lakás eladó
49 900 000 Ft
818 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
Budapest 2+1 szobás lakás eladó
Budapest 2+1 szobás lakás eladó
49,9 M Ft
818 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
ReferensMille-Case Kft.
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest 2+1 szobás lakás eladó

61 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kizárólag irodánk kínálatában!

A Kolosy térnél, pár perc sétára a Duna-parttól, III. emeleti, keleti fekvésű jó állapotú kedvező fenntartási költségekkel rendelkező, Dunára és utcára néző lakás egy rendkívül jó állapotban lévő liftes társasházban. A társasház a liftet felújíttatta, nyílászárókat cseréltette és megtakarítással rendelkezik.

Az ingatlant 7 éve teljes körűen felújították, ami magába foglalja a nyílászárók cseréjét és a gépészetet is. A lakás egy tágas nappalival (17 nm) egy (12 nm) társalgóval és egy (10 nm) hálószobával, külön ablakos étkezős konyhával (11 nm), előszobával, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A mellékhelyiség külön helyiségben kapott helyet.

Infrastruktúrája remek, a budai fonódó villamoshálózatnak köszönhetően könnyen elérhető a Margit-híd budai hídfője, a Kolosy tér, a Margit-sziget és a Széll Kálmán tér is.Telefonon és e-mailben továbbra is elérnek bennünket!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020