Budapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobás
Budapest lakás eladó, 2 szobás
53 500 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 2 szobás
Budapest lakás eladó, 2 szobás
53,5 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 241 9910
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 2 szobás

48 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Vérhalom városrészen, a csöndes, zöldövezeti, Kupeczky utcában található. A környéket kis lakóközösségű társasházak és családi házak jellemzik. Kényelmes sétatávolságra vannak a 11-es és 111-es buszok, a 91-es és 291-es buszok, valamint az éjszakai 931-es busz megállói, így a tömegközlekedés kifogástalan. A közeli Pusztaszeri út és Törökvész út jóvoltából, autóval a belváros is gyorsan elérhetővé válik. Pár perc alatt elérhető a Rózsakert Bevásárlóközpont, a Budagyöngye Bevásárlóközpont és a Rózsadomb Center is, így az infrastruktúra nem hagy kívánni valót. Kikapcsolódni a közeli Vérhalom téren, kirándulni pedig a budai hegyekben lehet.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős, alagsor + 3 szintes, 12 lakásos, zárt lépcsőházas társasház 1969-ben épült. Lift nincs. Az épület felújított, nagyon szép állapotú. A közelmúltban a tetőt szigetelték, a külső homlokzatot színezték (festették), a teljes villanyhálózatot kicserélték és a lépcsőház festése is megtörtént. A társasházat nagy, osztatlan közös tulajdonban lévő, bármelyik lakó által szabadon használható zöld kert ölel körbe, melyet évente háromszor, kertész cég gondoz.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A keleti tájolású, zöld kertre néző, világos, csendes, tulajdoni lapon 48 nm-es, 2 szobás, erkélyes, külön konyhás (tálalóablakkal a nappali irányába, mely nagyon praktikus és hangulatos), fürdőszoba és külön WC-s, nagyon jó állapotú, nagyrészt felújított lakás a társasház 1. emeletén található, mely lépcsőn kényelmesen megközelíthető. Bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. A lakás per és tehermentes.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 48 nm + 4 nm erkély
- Szoba: 19,8 nm
- Szoba: 12,3 nm
- Előtér: 3,9 nm
- Konyha: 5,7 nm
- Fürdő-Wc: 4,8 nm
- Wc: 0,8 nm
- Erkély: 4 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést cirkó kazán, a melegvizet pedig gáz átfolyós vízmelegítő szolgáltatja. Vízóra van. A felújítás keretein belül megtörtént a villanyvezetékek és vízvezetékek, a külső és belső nyílászárók teljes cseréje. A fürdőszobát megnagyobbították, a kamrát teljesen elbontották valamint a nappali és hálószoba közötti fal is elbontásra került (ez igény esetén könnyedén és olcsón visszaállítható). A parkettát csiszolták lakkozták, új, hideg padlóburkolatokat raktak le és a konyha, új konyhabútort is kapott, beépített MIELE mosogatógéppel, elektromos főzőlappal és sütővel. A fürdőszobába TEKA és GROHE csaptelepeket építettek be.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 9.960 Ft/hó, mely magában foglalja a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a lépcsőház közös villanyfogyasztását, a kertgondozást, a közös képviselet díját és a társasház biztosítást. Minden további fogyasztás (víz, gáz és villany), órával mérhető.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 5 nm-es saját, zárható, száraz tároló az alagsorban.

PARKOLÁS:
A közös udvaron autóbeállási lehetőség adott, de igény esetén a jelenleg bérelt garázs is tovább bérelhető. Az utca nem fizetős és mindig kényelmesen lehet ott is parkolni.

Ár: 53,5 MFt


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • erkély
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021