Budapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobásBudapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobás
78 800 000 Ft
390,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobás
78,8 M Ft
390,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Remetekertváros, 4+1 szobás

202 m2alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Remetekertváros patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Hüvinek vagy a Stop Shopnak köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, legközelebb a két körjárat (57-es, 257-es) érhető el. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül megközelíthető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A három lakásos sorház 1999-ben épült sátortetős, téglaépítésű épület, amely egy 1053nm nagyságú összközműves, sík telken található. Földszint + emelet + tetőtérbeépítéses, alatta garázst, tároló és háztartási helyiségeket alakítottak ki. Az épületet 2015-ben kívülről felújították, szigetelték. A telket osztottan, hátul egymástól kerítéssel elválasztva használják a tulajdonosok.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a sorház középső lakása, így körbefűtött. Az ingatlanban 2012-ben teljes körű felújítás történt, amely során kicserélték a vezetékeket, burkolatokat, új konyha és szaniterek kerültek beépítésre. Megújult a fűtésrendszer is, az ezt vezérlő kazán 2016-ban került felszerelésre.
Az épületbe belépve az előtér-nappali-konyha tere fogad bennünket. Ezen a szinten találunk még egy külön WC-t, valamint innen mehetünk le a nagyméretű teraszra, amelyhez a kizárólagos használatú kertrész csatlakozik.
Ha a nappaliból lefelé indulunk, akkor a háztartási helyiséget, gardróbot, kamrát, garázst magában foglaló alsó szintre érünk.
Felfelé először egy három szobát és egy nagyméretű fürdőszobát tartalmazó szint fogad minket, majd legfelül egy kényelmes háló előtte gardrób résszel. Ez a felső két szint már tetőtéri hangulatot is tartalmaz, de ablakaik mindenütt álló ablakok.
Az ingatlan kellemes adottságokkal, jól belakható, világos terekkel és minden olyan felszereléssel rendelkezik, amely az új tulajdonos számára gondtalanná teszi az itt élést.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos területe 202nm. A lakáshoz 28nm terasz és ehhez kapcsolódóan egy kb. 36nm nagyságú, kizárólagos használatú kert tartozik. A nappali a konyharésszel 34nm, a szobák az emeleteken 14nm, 13nm, 18,8nm és 7,8nm nagyságúak. A garázs 26,8nm.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a melegvizet kombi cirkókazán biztosítja radiátorok segítségével. A lakók kényelmét klímaberendezés, biztonságát riasztó növeli. A nappaliban kandalló áraszt kellemes hangulatot hidegebb napokon.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház alsó szintjén található garázsban van lehetőség, melynek lejárati része közös a szomszéd lakással. Ezen kívül két kocsibeálló tartozik a lakáshoz.
Irányára: 78,8 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018