Budapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteresBudapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteres
48 500 000 Ft
915,1 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteres
48,5 M Ft
915,1 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 789 9239
ReferensDemcsákné Szőke Erika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Szemlőhegyen a Boróka utcában, 53 négyzetméteres

53 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budán, Szemlőhegy csendes zsákutcájában panorámás, erkélyes, napfényes, azonnal költözhető lakás eladó.
A Boróka utcában 12 lakásos társasház második emeletén helyezkedik el. Másfél szoba, erkély, konyha, fürdőszoba és külön WC tartozik hozzá. Délnyugati fekvésű, beragyogja a nap. Újak a nyílászárók, redőnyök és a szúnyoghálók. Teraszáról és a konyhából élvezheti Budapest panorámáját. Hűtéséről klíma, fűtéséről konvektor gondoskodik. Az előszobában beépített szekrények, gépesített IKEA konyha tartozik hozzá. A fürdőszobában található a bojler. . A ház téglából épült, lift nincs. Kertész által gondozott kert, tároló és önálló pincerész tartozik a lakáshoz.
A Boróka utca lejtős, télen-nyáron takarított, ingyen parkolhat a ház előtt. Praktikus alulról megközelíteni a Pusztaszeri út 25. felőli lépcsőkről. Zöld környezetben, fák között helyezkedik el. Közel a Szépvölgyi út, a Daubner cukrászda és a Szemlő-hegyi barlang. Pár perces sétával a busz megállókhoz ér: 29,91,111,291.+ 931.éjszakai járat.

Prémium környék, teher mentes, azonnal költözhető, könnyen kiadható lakás. Értékálló befektetés.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020