Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
57 800 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
57,8 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 20 577 4143
Referensdr. Loósz Tamás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

54 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A környékről:

Gellérthegy tetején, a hatalmas zöld parkos hegyoldal mentén kínálom ezt a földszinti 54 nm-es lakást.
A lakás egy reprezentatív, elkerített lakóparkban álló, téglaborításos 4 szintes társasház földszintjén található. A lakóparkba autóval is behajthatnak a tulajdonosok és a parkolás akár a saját szervizúton is megoldható. Gyalogosan is akadálymentes bejáraton át juthatunk be az épületbe a lakásig lépcsőzni egyáltalán nem kell.
A környéken kiváló a tömegközlekedés, a körtér környéke, de akár a pesti belváros is perceken belül elérhető számos buszjárattal.
Az eddigieken túl ne menjünk el szó nélkül a lakás Gellérthegy központi fekvése nyújtotta lehetőségek, a csodás panoráma, az ápolt közparkok, a hévizes fürdők, a Duna part és a csendes budai zöldövezet értékei mellett.

A lakásról elmondhatjuk, hogy világos szobái gondozott ősfás parkra néznek, déli, nyugati és északi fekvéssel. Másfél szoba, konyha-étkező, tároló, fürdő és előtéri helyiségekből áll. Kb. tíz évvel ezelőtt egy modernizált belső elrendezést, és designt kapott, a nyílászárókat is cserélték, jelenlegi elrendezése alapján egy egyterű nappali és étkezős garzon konyha, fürdő és egy háló helyiséggel azonnal költözhető. A design alapján akár irodai funkcióra is használható, vagy az építéskori elrendezés néhány könnyűszerkezetes fal átépítésével visszaállítható.
A falakon a reprezentatív kőburkolat, és a festett tapéta kiemeli az elegáns környezetet.
A fűtés cirkós-radiátoros rendszerű, a beépített konyhában kis hűtő és mosogatógép is található. A burkolatok: kő, laminált padló és parketta.

A lakást elsősorban fiatal felnőttek számára kezdőlakásnak, vagy idősebb pároknak a könnyű, akadálymentes megközelítés, a csendessége és a park közelsége, a tiszta levegő miatt ajánlható. Ugyanígy ajánlom befektetőknek, kiadás céljára.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020