39 900 000 Ft
319,2 E Ft/m2
  • Térkép
39,9 M Ft
319,2 E Ft/m2
  • Térkép
+36 70 318 9351
magánszemélyNagy Tuzson
Telefonálok

Hirdetés

Eladó sorház
Budapest, XX. kerület Ősz utca 22.

125 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
480 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Csendes környezetben, ugyanakkor a városi nyüzsgéshez közel barátságos családi ház + műhely eladó!

Az utóbbi öt évben teljesen korszerűsített és szigetelt, a tetőtér beépítésével 125 nm-re bővített utca fronti házban, emeletenkénti fürdőszoba, tágas előtér, napos konyha és egy 32 nm-es hatalmas, étkezős nappali van a négy tágas, világos hálószobához. A zárt udvaron kényelmes kocsibeálló van és egy 15 nm-es szintén felújított, szigetelt kis ház, amiből lehet műhely, sufni.

Belépéskor az előtérből balra nyíló konyha nagy ablakkal , praktikusan kialakított kamrával és átjáróval kapcsolódik a lenti fürdőszobához és egy külön bejáratú szobához. Az előtérből jobbra nyíló több mint 3 méter belmagasságú, 8x4-es elosztású étkezős nappaliban 3 szimpla utca fronti és egy dupla ablak segíti a megvilágítást.
Az emeleti beépítésnél 150-es parapet magasságot tudtunk kialakítani. A látszó gerendák mellett dupla tetőtéri ablakok, a szülői hálóban egy 150*240-es ablak van. A három darab, egyenként legalább 20 nm-es hálószobák mellet egy kádas fürdőszoba is van külön wc-vel.

A telek hátsó részében négy kis házhoz szolgalmi kötelezettség van, ahol mindenkinek megvan a saját része, részben elkerítve.

Műszaki oldalról nézve a 35 centis (tégla-kő) falazat plusz 15 centis dry-vit szigeteléssel és 3 kamrás hőszigetelt műanyag ablakokkal (kovácsolt vasráccsal), újra héjazott cseréptetővel és fa biztonsági ajtóval van ellátva. 32 Ah villanyórával, és teljes vezetékezéssel felújított led világítással és légkondicionálóval felszerelt épületben gázkonvektorok gondoskodnak a melegről.

Mi, a három gyerekünkkel kényelmesen élünk benne, magunknak építettük. Eladni nem terveztük,de ezt a csok-ot már mi sem hagynánk bent, ezért eladjuk. Tulajdonosként szívesen válaszolok minden kérdésére telefonon vagy e-mailben is!

  • duplakomfortos
  • gáz (konvektor)
  • délkeleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 1. emelet
  • Rezsi: 30 000 Ft/hó
  • parkolás udvaron

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020