39 900 000 Ft
319,2 E Ft/m2
  • Térkép
39,9 M Ft
319,2 E Ft/m2
  • Térkép
+36 70 318 9351
magánszemélyNagy Tuzson
Telefonálok

Hirdetés

Eladó sorház
Budapest, XX. kerület Ősz utca 22.

125 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
480 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Csendes környezetben, ugyanakkor a városi nyüzsgéshez közel barátságos családi ház + műhely eladó!

Az utóbbi öt évben teljesen korszerűsített és szigetelt, a tetőtér beépítésével 125 nm-re bővített utca fronti házban, emeletenkénti fürdőszoba, tágas előtér, napos konyha és egy 32 nm-es hatalmas, étkezős nappali van a négy tágas, világos hálószobához. A zárt udvaron kényelmes kocsibeálló van és egy 15 nm-es szintén felújított, szigetelt kis ház, amiből lehet műhely, sufni.

Belépéskor az előtérből balra nyíló konyha nagy ablakkal , praktikusan kialakított kamrával és átjáróval kapcsolódik a lenti fürdőszobához és egy külön bejáratú szobához. Az előtérből jobbra nyíló több mint 3 méter belmagasságú, 8x4-es elosztású étkezős nappaliban 3 szimpla utca fronti és egy dupla ablak segíti a megvilágítást.
Az emeleti beépítésnél 150-es parapet magasságot tudtunk kialakítani. A látszó gerendák mellett dupla tetőtéri ablakok, a szülői hálóban egy 150*240-es ablak van. A három darab, egyenként legalább 20 nm-es hálószobák mellet egy kádas fürdőszoba is van külön wc-vel.

A telek hátsó részében négy kis házhoz szolgalmi kötelezettség van, ahol mindenkinek megvan a saját része, részben elkerítve.

Műszaki oldalról nézve a 35 centis (tégla-kő) falazat plusz 15 centis dry-vit szigeteléssel és 3 kamrás hőszigetelt műanyag ablakokkal (kovácsolt vasráccsal), újra héjazott cseréptetővel és fa biztonsági ajtóval van ellátva. 32 Ah villanyórával, és teljes vezetékezéssel felújított led világítással és légkondicionálóval felszerelt épületben gázkonvektorok gondoskodnak a melegről.

Mi, a három gyerekünkkel kényelmesen élünk benne, magunknak építettük. Eladni nem terveztük,de ezt a csok-ot már mi sem hagynánk bent, ezért eladjuk. Tulajdonosként szívesen válaszolok minden kérdésére telefonon vagy e-mailben is!

  • duplakomfortos
  • gáz (konvektor)
  • délkeleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 1. emelet
  • Rezsi: 30 000 Ft/hó
  • parkolás udvaron

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020