Budapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorházBudapest eladó sorház
Budapest eladó sorház
114 900 000 Ft
499,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest eladó sorház
Budapest eladó sorház
114,9 M Ft
499,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 266 5380
ReferensKasziba Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó sorház
Budapest eladó sorház

230 m2alapterület
7 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
390 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Megtalálta álmai otthonát!
Amennyiben Ön nagycsaládos, netán családdal összeköltözne, de még is elszeparáltan szeretne élni, ideális megoldás ez a folyamatosan karban tartott 13. kerületi sorházi lakás.
Az ingatlan két szintes, akár egy, akár két lakásként is használható két bejárata, jó kialakítása miatt.
Ügyes helykihasználással, akár három generáció számára is kényelmes, élhető környezetet biztosít.
A 90-es évek elején lett teljes körűen, szerkezetileg, gépészetileg és esztétikailag is felújítva az épület. Ekkor új födémet, tetőt, illetve nyílászárókat is kapott.
Az ingatlanban pince, illetve padlás is található, illetve a 340 nm-es telken egy melléképület, mely akár tárolónak, akár műhelynek is alkalmas.
A meleget gáz cirkó biztosítja, külön mindkét szinten. Két konyha, valamint három fürdőszoba is helyet kapott.
Mindkét szinten egy-egy nagy nappali biztosítja a család kényelmét, valamint összesen hét hálószoba, melyek külön nyílnak.
Az ingatlan Angyalföld kedvelt, csendes, nyugodt, ám még is közlekedés szempontjából kedvező helyen található.
A gépkocsik parkolása nyitott, de fedett beálló biztosítja, itt két autó számára van hely. Az utcában is van lehetőség parkolásra, viszont itt fizetős, természetesen az itt lakók számára kedvezményt biztosítanak.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel és lízing megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, az adásvételhez kapcsolódó ügyek teljes körű intézésével! Amennyiben új ingatlana megvásárlásához a jelenlegit el kell adnia, abban is szívesen segítünk. Érdeklődés esetén kérem hivatkozzon az M158525-ös referenciaszámra.

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020