Vámosszabadi, cím nincs megadvaVámosszabadi, cím nincs megadvaVámosszabadi, cím nincs megadvaVámosszabadi, cím nincs megadvaVámosszabadi, cím nincs megadvaVámosszabadi, cím nincs megadvaVámosszabadi, cím nincs megadvaVámosszabadi, cím nincs megadvaVámosszabadi, cím nincs megadva
Vámosszabadi, cím nincs megadva
36 900 000 Ft
392,6 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Vámosszabadi, cím nincs megadva
Vámosszabadi, cím nincs megadva
36,9 M Ft
392,6 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 20 393 9349
ReferensMagyari Virág
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Vámosszabadi, cím nincs megadva

94 m2alapterület
4szoba
Új építésű
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Kulcsra kész iker lakóház ( épülő) eladó.

Vámosszabadi kedvelt részénél ELADÓ 900 m2, összközműves telken, 450 m2 telekhányaddal rendelkező, a modern kori építészeti elvárásoknak megfelelő, magas minőségben megépülő, egy szintes, nettó 90 m2, amerikai konyhás nappali + 3 szobás ( 2 szobához külön kis gardróbrész tartozik)15 m2 terasszal
és 14,5 m2 fedett gépkocsi beállóval rendelkező kulcsrakész új iker lakóház. A konyhabútor nem képezi a vételárat.
A házak egymással nem érintkeznek. ár: 36,9 M Ft
Érdeklődni Magyari Virágnál lehet a es telefonszámon.
A 900 m2 telken két épület teljesen elkülönül egymástól. Mindkettő körülkeríthető és saját bejárattal rendelkezik.
Az épület BAKONYTHERM teherhordó falszerkezettel készül 30 cm vtg N+F falazattal, homlokzati síkon 15 cm vtg DRYVIT hőszigetelő homlokzatbevonattal, alsó fogópáros fedélszerkezetű fafödémmel, gipszkartonos függesztett álmennyezettel, fogópáros, függesztett megtámasztású, nyeregtetős ( Bramac tetőcserép ) fedélszerkezettel.
Az elő- és oldalkert felől közelíthetők meg a főbejáraton keresztül a lakóegységek, ahol a szélfogón keresztül juthatunk el a nappali tartózkodás helyiségeibe, mely helyiség a nappali konyha és étkező funkciókat látja el.
A lakótér helyiségből az utcafront ill hátsókert irányába juthatunk el a magánszférába, azaz a hálószobákba illetőleg a higiéniás helyiségekbe. A szobákhoz közel, az oldalhatáros telek oldalán helyeztük el a gépészettel kialakított helyiségek, úgymint a fürdőszoba és WC egységgel, mely higiéniás helyiségek közös előtérből nyílnak. A közlekedő/gardrób helyiségben kerül elhelyezésre a gáz üzemű, kondenzációs fali kombi gázkazán, mely az épület fűtőegysége valamit a melegvíz ellátást biztosítja.
Az épület padlásterébe búvó nyíláson keresztül, támasztólétrával juthatunk el, mely a szélfogó helyiség födémjébe kerül elhelyezésre, hőszigetelt kivitelben.
Homlokzati nyílászárók, 3 rtg. üvegezéssel, műanyag kivitelben készültek.

Amennyiben hitelre van szüksége ingyenes tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020