Ikerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteresIkerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteres
Ikerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteres
39 900 000 Ft
480,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Ikerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteres
Ikerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteres
39,9 M Ft
480,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 625 4301
ReferensKrázi Miklós
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Ikerház eladó Mosonmagyaróvár, 83 négyzetméteres

83 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
322 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Mosonmagyaróvár az ország nyugati kapujában, az osztrák határtól 6, a szlovák határtól 13 km-re fekszik. 32 ezer lakosú város. Az ország két fontos határállomásához, Hegyeshalomhoz és Rajkához való közelsége fontos gazdasági, pénzügyi, idegenforgalmi, közlekedési, ipari és kereskedelmi központtá teszik. Az „arany háromszög” középpontjának is nevezik, mert Győrtől 36, Pozsonytól 32, Bécstől pedig 84 km-re található.

Mosonmagyaróvár egyike Magyarország 16 történelmi városának, alapítása a római korig nyúlik vissza. Turisztikai szempontból a Szigetköz kapujaként vált ismertté, de jelentős a átutazó-bevásárló és a fogturizmus is. Mosonmagyaróvár meghatározó turisztikai vonzereje a termálfürdő, gyógyvizét mozgásszervi, idült gyulladásos, gyomor- és bélbetegségek gyógyítására alkalmazzák. A Duna ágrendszere mellett több, jó fogást ígérő, telepített kavicsbánya-tó, valamint a rengeteg kerékpárút teszi Szigetközt igazi turisztikai paradicsommá.

Szinte mindenhez közel ajánljuk, az Ön figyelmébe ezt a remek lehetőséget. Az autópálya felhatótól karnyújtásnyira mégis forgalomtól menetes, csendes kis utcában elhelyezkedő teljesen felújított és szinte azonnal költözhető 322 nm-es telken található 83 nm alapterületű ikerházat. Az ingatlant jelenlegi tulajdonosa teljeskörűen felújította. Megtörtént a fűtés, gáz, víz és villanyhálózat korszerűsítése a külső és belső nyílászárok ki lettek cserélve, valamint 10 cm-es külső hőszigetelést kapott. A teljes ház alatt egy jól hasznosítható pince az udvaron egy közel 17 nm-es garázs is megtalálható.

A terület fontos adottsága, hogy egy már jól kiépült városrész, melynek köszönhetően szinte minden fontosabb létesítmény séta távolságra található. Így iskola, óvoda, játszótér, piac, bank, posta, éttermek, üzletek és kulturális intézmények sora akár gépjármű használat nélkül is könnyedén elérhető.

Bővebb felvilágosításért, megtekintési időpontért kérem, hívja a megadott telefonszámot.
Teljes körű ingyenes hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel szakmai segítség nyújtással várom kedves ügyfeleimet!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020