Budapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobásBudapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobásBudapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobásBudapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobásBudapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobásBudapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobásBudapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobásBudapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobásBudapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobás
Budapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobás
280 000 000 Ft
992,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobás
Budapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobás
280 M Ft
992,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 20 580 9453
ReferensPintér Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Budapesti új építésű eladó ikerház, Alsórákos, 4 szobás

282 m2alapterület
4szoba
Új építésű
650 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Ha kompromisszumok nélküli otthonra vágyik, amire igazán büszke lehet, akkor Önt várja ez a minden igényt kielégítő, luxus színvonalú ikerház Zugló csendes, kertvárosi részén!

A tágas teraszokkal körbevett, rendkívül modern és letisztult megjelenésű házban, hatalmas nappali-konyha, 3 nagyméretű hálószoba, 2 fürdő és gardrób szolgálja a lakói mindennapi kényelmét.
A teremgarázsban 3 autó számára biztosított a parkolás és ezen kívül még egy 61 m2-es hatalmas tárolóhelyiség is rendelkezésre áll.

A ház a legmagasabb minőségű szerkezeti anyagok, prémium kategóriás külső- és belső nyílászárók, burkolatok és szaniterek felhasználásával készül. Az építés során alkalmazott anyagok és technológia alapján az épület teljesíti a passzívházak energetikai követelményeit is. A fűtésről levegó-vizes hőszivattyú gondoskodik, mennyezetbe és padlóba épített hőleadókon keresztül. Ugyanez a rendszer lehetővé teszi az épület passzív hűtését is, a hagyományos klímákra jellemző hátrányok nélkül.

Jelen állapotában, az épület belső tere, a szobák kiosztása és a burkolatok stílusa még igény szerint megváltoztatható.

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020