Budapest 1+1 szobás házrész eladó, RendessytelepenBudapest 1+1 szobás házrész eladó, RendessytelepenBudapest 1+1 szobás házrész eladó, RendessytelepenBudapest 1+1 szobás házrész eladó, RendessytelepenBudapest 1+1 szobás házrész eladó, RendessytelepenBudapest 1+1 szobás házrész eladó, RendessytelepenBudapest 1+1 szobás házrész eladó, RendessytelepenBudapest 1+1 szobás házrész eladó, RendessytelepenBudapest 1+1 szobás házrész eladó, Rendessytelepen
Budapest 1+1 szobás házrész eladó, Rendessytelepen
25 900 000 Ft
588,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest 1+1 szobás házrész eladó, Rendessytelepen
Budapest 1+1 szobás házrész eladó, Rendessytelepen
25,9 M Ft
588,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 360 3925
ReferensHomexpress Ingatlaniroda
Telefonálok

Eladó házrész
Budapest 1+1 szobás házrész eladó, Rendessytelepen

44 m2alapterület
1 és fél szoba
Felújított állapotú
30 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

A XVIII. kerületben, Rendessytelepen, eladásra kínálunk egy amerikai konyhás-nappalis+ hálószobás tégla házrészt, 6 lakásos udvaron.
A házrész 4 éve teljes körű felújításon esett át: belső falakat újraépítették, cirkófűtést alakítottak ki (padlófűtéses is!), az összes burkolat, nyílászáró, vezeték cseréje megtörtént, a konyhabútor gépesített.
10 cm-es drivit szigeteléssel lett ellátva a külső homlokzat. A lakás fenntartási költsége nagyon kedvező.
A képeken látható alábbi bútorok és gépesítések képzik a vételár részét: konyhabútor, mosogatógép, főzőlap, sütő, elszívó, nappali térelválasztó elem, kanapé, előszobai cipős szekrény,
hálószobai gardróbszekrény, fürdőszobai polcok és szekrények!!
A házrész nem utcafrontos, az összes ablaka kertre néz, hozzá tartozik egy 5-6nm-es tároló és egy kb. 30nm kertkapcsolat.
A tulajdoni viszonyok jogilag rendezettek, a ház tulajdonosai kötöttek egy ügyvéd által ellenjegyzett megosztási szerződést, ami a jogutódokra is kiterjed, így hitelezhető is.
A környék frekventált, közelben boltok, iskola, óvoda, Üllői út és a Nefelejcs utca közelsége miatt a közlekedés is kiváló (50villamos, 182 és 184 busz, M3 metró). Közelben Europark, Köki.
Tehermentes!
Vevőink számára a közvetítés ingyenes!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019