Eladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobásEladó házrész Rákosligeten, 4 szobás
Eladó házrész Rákosligeten, 4 szobás
39 400 000 Ft
303,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó házrész Rákosligeten, 4 szobás
Eladó házrész Rákosligeten, 4 szobás
39,4 M Ft
303,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 456 6963
ReferensKIGENÉP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Telefonálok

Eladó házrész
Eladó házrész Rákosligeten, 4 szobás

130 m2alapterület
4szoba
állapotú
333 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Élvezze a nagyvárosi élet minden kényelmét egy békés kertváros előnyeivel és vásároljon kertes házrészt a virágzó XVII. kerület egyik legértékesebb részén, a beépült, de folyamatosan megújuló, a rangjához méltó Régiakadémiatelepen!
A kétlakásos épület emeleti szintje építészetileg teljesen elhatárolt, és ahogy a hozzá tartozó telekrész is, külön bejárattal rendelkezik.
A lépcsőfeljáró kiválóan megfelel előszobának, tárolónak, ahol a kabátok és a cipők mellett kényelmesen megszabadulhat a külvilág gondjaitól is. Az emeleti lakásszint térkínálata, minden igényt kielégítő, nagyszerű elrendezése, kiváló tájolása, csendes szobái és erkélyes, napfényes nappalija adja meg boldog családi életének kereteit. A manapság igazi unikumnak számító, száraz és azonnal használatba vehető pincetároló könnyedén elnyeli élelmiszerkészleteit. Megunt használati tárgyait pedig évtizedekig tárolhatja a hatalmas padláson, mielőtt végleg megválna tőlük. A lakás állapota minimális törődéssel hosszú távú lakhatást biztosít, de személyre szabott, átfogó felújítása, illetve korszerűsítése után a legmagasabb igényeknek is megfelel. Az udvari kocsibeállón túli kertrész mérete megállapodás kérdése, de déli-keleti fekvése biztosan több örömet okoz, mint amennyi munkát kíván. A békés szomszédok kedvességét az ár nem tartalmazza, de komoly és szimpatikus érdeklődők, akár díjtalanul is hozzájuthatnak.
Természetesen 100 métereken, vagy 10 percen belül: buszmegállók, vasútállomás, óvoda, játszótér. Kiépített kerékpárút „munkanapon” Zuglóig, „pihenőnapon” patakparton, vagy a Naplás-tóig!
Sport, szabadidős szórakozás az egész családnak karnyújtásnyira, hivatalok, szolgáltatók, bevásárlás a Pesti úton korlátok nélkül, 1-2 km-en belül!

  • összkomfortos
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021