Eladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utcaEladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utca
Eladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utca
30 990 000 Ft
462,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utca
Eladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utca
31 M Ft
462,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 682 5971
ReferensNagy Iván
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Eladó 1+2 szobás házrész Rákospalotán, Budapest, Batthyány utca

67 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
815 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a XV. kerületben, a Batthyány utcában egy 67 négyzetméteres 1+2 félszobás, felújított házrész.

A külső, és belső felújításon átesett ingatlan egy háromlakásos ház leghátsó házrésze, ennek köszönhetően csendes, nyugodt.
Egyébként, a szomszédokkal nagyon jó a kapcsolata a tulajdonosnak, mindegyik porta tiszta, és rendezett. Megosztási szerződés született a szomszédok között a közös területekről.

A felújítás alkalmával a tetőszerkezet javítása mellett, dryvit-rendszerű hőszigetelést kapott a homlokzat, egyúttal az összes ablak műanyag tokozású hő- és hangszigetelt üvegezésűre lett cserélve, a beltéri ajtókkal egyetemben. Gépészetileg is felújították a házat, mivel a villamoshálózat és a vízvezetékrendszer is cserélve lett.

A fenntartási költségek kedvezőek, a fűtésről gázcirkó gondoskodik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A bejárat előtt egy fedett terasz található, ami ideális színhelye lehet akár egy nyári ebéd elfogyasztására is. A ház mellett egy 10 nm-es melléképület található.

A tömegközlekedési adottságai jók, a 12-es villamos megállója gyalogos távolságra található. Amellett, hogy számos busz megállója van a közelben, amelyekkel a belváros több irányból is megközelíthető.
Az infrastrukturális ellátottsága is említésre méltó, hiszen sétatávolságra többféle bevásárlási lehetőség, és szolgáltatás található.

Igény esetén teljes körű, díjmentes hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, forduljon hozzám bizalommal.

  • komfortos

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020