Budapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, ÚjpestenBudapest 2+1 szobás házrész eladó, Újpesten
Budapest 2+1 szobás házrész eladó, Újpesten
34 900 000 Ft
498,6 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest 2+1 szobás házrész eladó, Újpesten
Budapest 2+1 szobás házrész eladó, Újpesten
34,9 M Ft
498,6 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 647 1422
ReferensGál Norbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó házrész
Budapest 2+1 szobás házrész eladó, Újpesten

70 m2alapterület
2 és fél szoba
50 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

A IV. kerület családi házas övezetében , a Perényi Zsigmond utcában eladásra kínálok egy 70 négyzetméteres , belső kétszintes, 2+1 félszobás, erkélyes, gázcirkós házrészt.

A telken 6 különálló, külön bejárattal rendelkező házrész található, ezek közül a jelenleg eladásra kerülő a telek utcafrontjához a legközelebbi. Autóbeállási lehetőség az ehhez a házrészhez tartozó különálló garázsban megoldott.

A házban a lakóközösség kultúrát, kertje tiszta és rendezett, az elmúlt két évben folyamatos felújításon esett át, a burkolatok és a vízvezetékek felújítása is megtörtént.

Az ingatlanba belépve egy kis előszobába érünk, innen nyílik a fürdőszoba, amely ablakának köszönhetően jó szellőztethető. A nappali 17,2 négyzetméteres, ide lett elhelyezve a stabil vasszerkezetű lépcső, mely segítségével feljuthatunk a két fenti szobába, a nagyobb szobából pedig az 5 négyzetméteres teraszra.
Az ablakos konyha az alsó szinten található, egy boltív választja el a nappalitól, bútorzata jó állapotú, egy étkező rész is kialakításra került ebben a helyiségben.
A házhoz továbbá tartozik egy méretes tároló, és egy kis kertrész is.
Műszaki adatok:
A ház 1950-es években épült, betonfödémes, cseréptetős, masszív téglaépület. A fűtést gázcirkó biztosítja.
A környék teljes mértékben kiszolgálja az itt élők igényeit. Iskolák, óvodák, bölcsődék adottak. Bevásárlási lehetőségek, pénzintézetek és benzinkutak sora áll rendelkezésre.
Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020