Budapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobásBudapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobásBudapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobásBudapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobásBudapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobás
Budapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobás
219 990 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Budapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobás
Budapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobás
220 M Ft
1 M Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 70 251 8850
ReferensSzick Sándor
Telefonálok

Eladó házrész
Budapesti házrész eladó, Zöldmálon, Szépvölgyi út, 8+2 szobás

218 m2alapterület
8 és 2 fél szoba
állapotú
1600 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

--- 4 LAKÁS KETTŐ ÁRÁÉRT A SZEMLŐ-HEGYI BARLANG KÖZELÉBEN !!! EGYEDI LEHETŐSÉG BEFEKTETŐKNEK, FEJLESZŐKNEK VAGY AKÁR TÖBB GENERÁCIÓNAK -----

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Eladásra kínálok egy 1977-ben épített jó állapotú 4 lakásos társasházban , egy földszinti + egy első emeleti és két a lakásokhoz tartozó beépített, lakásnak kialakított tetőteret. A ház körül gyönyörű gyümölcsfákkal, szőlővel, fenyőkkel teli kert található , mely jogi státusza osztatlan közös tulajdon. A lakásokhoz tartozik két különálló elektromos kapuval ellátott garázs, valamint két külön, zárható pinceszinti egyenként 6nm-es tároló. A garázsok és a tárolók a vételár részét képezi. A földszinti és az első emeleti lakás egyenként 76 nm + 9,6 nm terasz, a hozzájuk tartozó tetőtéri lakások egyenként 33,3 nm, gyönyörű budai panorámával.

Az ingatlan napfényes, a kert osztatlan közös tulajdon, de hobbi (vagy profi) kertészek előtt nyitott a lehetőség szenvedélyük űzésére. A lakások fűtéséről gáz-cirkó gondoskodik.

A 65, 65A illetve a 29, 111 valamint a 931-es éjszakai buszok megállói 5 perc sétára található. A busszal a Kolosy tér kb. 5 perc. Szemlő-hegyi-barlang és a Daubner cukrászda is csupán néhány perc. Az ingatlan per- és teher mentes.

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Köszönöm megtisztelő figyelmét. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, illetve az OTP teljes kínálatával kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon keresni a hét bármely napján reggel 9 és este 9 között. Ügyfeleinknek minden szolgáltatásunk (valóban) díjmentes, akár ingatlanokkal kapcsolatban, akár hitelügyintézés, CSOK, Babaváró vagy bármilyen pénzügyi tanácsadásban örömmel állunk rendelkezésére.

Referencia szám: M231893

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023