Eladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház VelenceEladó 5 szobás családi ház Velence
Eladó 5 szobás családi ház Velence
79 500 000 Ft
611,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 5 szobás családi ház Velence
Eladó 5 szobás családi ház Velence
79,5 M Ft
611,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 329 5030
ReferensWollein Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház Velence

130 m2alapterület
5szoba
392 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kertvárosias, könnyen megközelíthető helyen levő házat keres Budapest agglomerációjában? Legyen egy nagy nappalija és legalább még 4 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van? Ráadásul, akár két lakássá is alakítható?

Pont egy ilyen házat ajánlok Önöknek.

Velencén új építésű kertvárosában, negyedórányi sétára a Velencei tótól egy új építésű lakóparkban, kerül megépítésre ez a nagy teraszos, modern elrendezésű ház egy másik házzal közös telken, amiből 392 nm terület tartozik kizárólagosan ehhez az ingatlanhoz. A ház építése már folyamatban van és akár 2 hónapon belül birtokba lehet venni.

Az amerikai konyhás nappali mellett 4 hálószoba is rendelkezésre áll. Azonban lehetőség van a két szint teljesen önálló lakóegységgé történő átalakításra. Ehhez szintenként önállóan mérhető közművek készültek. Ezáltal a földszinten amerikai konyhás nappali + 1 szoba, míg az emeleten 2 szoba + konyhás kialakítás lesz elérhető, természetesen önálló bejáratokkal, melyek a lépcsőházból nyílnak.

A falak 30 centiméteres vastagságúak és POROTHERM N+F falazóelemekből készülnek. kívülről 15 centiméter vastag polisztirol hab szigeteléssel. A homlokzati nyílászárók, a 2021-től érvényes energetikaikövetelményeknek megfelelő, fokozott légzárású, hőszigetelő üvegezésü, műanyag nyílászárók, fehér színben.

A fűtés H tarifával működő klímákkal, illetve külön igény szerint hőszivattyús padlófűtéssel működik. Ehhez a csövezés már beépítésre került. A legújabb energetikai előírásoknak való kivitelezés és a takarékos fűtésrendszer, gazdaságos üzemeltetést biztosít, minimális költséggel.

A ház kulcsrakészen kerül átadásra, tereprendezett és motoros kapuval ellátott, kerítéssel körbevett telekkel.

Közlekedési szempontból ideális. Az autópálya pár száz méterre található. Budapest és Székesfehérvár is 20-30 perc alatt elérhető. A Velencei tó negyedórányi séta, de a Korzó is csak 3 km.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023