Eladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobásEladó családi ház Tóalmás, 2 szobás
Eladó családi ház Tóalmás, 2 szobás
8 800 000 Ft
117,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Tóalmás, 2 szobás
Eladó családi ház Tóalmás, 2 szobás
8,8 M Ft
117,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 379 2676
ReferensKecskeméti József
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Tóalmás, 2 szobás

75 m2alapterület
2szoba
állapotú
1090 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Béke veletek…ÁRVÁLTOZÁS!
Autentikus, hagyományos megjelenésű tornácos ház várja új gazdáját Tóalmáson. A kiváló helyen lévő lakó ingatlanból igazán kellemes otthon varázsolható annak, aki jól szeretné magát érezni a község központjában lévő családi házban. Hozzáértő, szakszerű felújítással, az eredeti külső jellegét meghagyva tehetjük magunknak valóban lakhatóvá a házat. Jelenleg két szoba, egy nappali, konyha, fürdőszoba, wc-vel, konyha, kamra helyiségekből áll a ház. A fűtés konvektoros megoldású, a melegvizet villanybojler adja. A kertben találunk gazdasági épületeket, nyári konyhát, ásott kutat, pincét a zöldségeknek.
Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021