Tiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi házTiszaderzs eladó új építésű családi ház
Tiszaderzs eladó új építésű családi ház
19 950 000 Ft
169,1 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Tiszaderzs eladó új építésű családi ház
Tiszaderzs eladó új építésű családi ház
20 M Ft
169,1 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 299 7416
ReferensKiss György
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tiszaderzs eladó új építésű családi ház

118 m2alapterület
4szoba
Új építésű
4189 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tiszaderzsen, kifejezetten csendes utcában, jó környéken eladó egy teljesen és igényesen újjáépített, kétszintes, 118,49 m2 hasznos alapterületű lakóház, amely gyakorlatilag új épületnek tekinthető. A felújítás során csak a főfalak maradtak meg, de azok is alá lettek alapozva, a fal meg lett magasítva, koszorút és új födémet, illetve új tetőt kapott. A tetőtér részben - de még befejezetlenül - beépített (a felső szint fennmaradó része galéria, azaz egy légterű a nappalival, fölötte nincs födém). A már részben beépített tetőtér teljesen elő van készítve a beépítésre, befejezésre, lépcső van, a gipszkarton válaszfalak rögzítésének helye ki van alakítva tetőben, a gépészeti csatlakozás (víz, szennyvíz) ki van képezve a falban a mennyezetig. Az épület új hőszigetelt üvegezésű fa nyílászárókat kapott, új minden vezetékelés (elektromos és gépészeti), burkolat, falak külső-belső vakolata. A telek hatalmas, közel fél hektár, így igazi bírtok alakítható ki rajta. Az épület családi házként, apartmanként, üdülőként is használható, saját, vagy befektetési célra egyaránt. Jelenleg is nyaralóként használja tulajdonosa. Az ingatlan közel a Tiszához található (kb. 2 km-re, kiépített úttal megközelíthető), ideális hely horgászoknak, vízisport kedvelőinek, csendre, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak.
Helyiségek: földszint: 1 szoba, fürdőszoba, WC, nappali+konyha-étkező, előtér+lépcső, fedett terasz (68,49 m2).
tetőtér: építés alatt, tervezett helyiségei: 3 szoba, zuhanyzó, közlekedő, galéria (50 m2).
Telekterület: 4189 m2
Fűtés típusa: elektromos panel (mennyezeten).
Közművek: víz, villany, gáz az utcában.
Tiszaderzs szépen fejlődő Tiszához közeli kistelepülés, sok üdülő található az ingatlanon, az alapinfrastruktúrával rendelkezik. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag, szomszédos kisváros: Abádszalók (8 km-re), ahol kiépített népszerű szabad-vízi strand található, melyet 2019-ben felújítanak, fejlesztettek, de van strandfürdő is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település, de Abádszalókon autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb. is megtalálhatók.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M138196.

  • elektromos

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020