Tiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő útonTiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő úton
Tiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő úton
8 500 000 Ft
91,4 E Ft/m2
  • 38 fotó
  • Térkép
Tiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő úton
Tiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő úton
8,5 M Ft
91,4 E Ft/m2
  • 38 fotó
  • Térkép
+36 30 430 4049
ReferensNovák Mónika Szilvia
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tiszaderzsi eladó családi ház, 2 szobás, a Fő úton

93 m2alapterület
2szoba
állapotú
1621 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a Tisza-tó egyik kedvelt településén, Tiszaderzsen egy jó állapotban lévő 2 szobás családi ház. A település a Tisza bal partján helyezkedik el, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Az ingatlan 1981-ben épült 93,7 m2 alapterületű, falazata szilikát, a belső térelválasztó falak téglából épültek. A ház elosztása kiváló, tágas belső terekkel rendelkezik. A tároló helységből lehet felmenni a padlástérre. A ház bejáratánál végig előtető húzódik, hogy a kicsit borúsabb napokon is kint lehessen tartózkodni. Az előkert fákkal be van telepítve, hogy a ház árnyékos legyen. A hátsó bejáratnál fedett terasz van, amely tökéletesen alkalmas egy családi találkozó lebonyolítására a hűvös nyári estéken. A fedett teraszból 2009-ben beépítettek egy kis részt, melynek területe 12,55 m2. Ebben az évben az előszoba, a fürdő, a WC és a konyha járólapot kapott. Az ingatlanhoz hatalmas udvar tartozik, összesen 1621 m2 területű. Jelenleg fel van osztva kerítéssel, így található rajta egy hátsó udvar is, ahol melléképületek sorakoznak. Az udvaron van kerti csap és fúrt kút is, de ezen kívül nagyon sok gyümölcsfa található pl.: szilva, körte, alma, de még szőlő is. Az épület igény szerint korszerűsíthető (szigetelés, nyílászáró csere), de jó szerkezetű, azonnal költözhető. Családi háznak, üdülőnek, apartmannak egyaránt alkalmas. A vállalkozó szelleműek tovább bővíthetik kisebb apartmanokkal, vagy faházakkal így a térségbe látogató turistáknak szálláshelyet biztosítva. Az ingatlan a Tisza-tótól 3 km-re van! A közeli gáton kiépített kerékpárút található (Tisza-tó körüli kerékpárút). A gát mentén sok horgászhely található. A faluban a távolsági buszközlekedés, és az alapellátás megoldott (iskola, óvoda, kisebb intézmények, üzletek, orvosi ellátás stb.).
Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag, szomszédos kisváros: Abádszalók (8 km-re)található, ahol kiépített népszerű szabad-vízi strand van, melyet részben felújítottak 2019 júliusában. Már látogatható, de a fejlesztések folytatódnak tovább a stand területén, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet-ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település.
Helyiségek: 2 szoba, konyha, étkező, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, WC, fedett terasz, a ház előtt egy kis előtető végig a ház mentén.
Fűtés típusa: gázkonvektor, az egyik szobában cserépkályha is található a gázkonvektor mellett.
Közművek: víz, villany, gáz.
Telekterület: 1621 m2.
Közelben: faluközpont, Tisza-tó.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M136533.

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020