Tarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobásTarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobás
Tarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobás
14 990 000 Ft
192,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Tarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobás
Tarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobás
15 M Ft
192,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 423 7762
ReferensNagymáté Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tarjáni családi ház eladó, 78 négyzetméteres, 3 szobás

78 m2alapterület
3szoba
felújítandó
752 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Komárom-Esztergom megye Tarján községben, 3 szobás ház eladó. FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ!
https://www.youtube.com/watch?v=NbMkDJ2hvPM
Az otthon melegségével a szívünkbe lopja magát, úgy érezzük itt szeretnénk öreg napjainkat is eltölteni a szerető családdal a kemence mellett.
Jöjjön nézze meg, tegyen ajánlatot! Képernyőjén keresztül is bejárhatja a websétát,vagy nézze végig a videósbejárásomat.
Az ingatlan tégla szerkezetű, redőnyös ablakokkal , a nappaliban szép búbos-kemencével, a 2 szoba közt cserépkályhával azonnal költözhető. Belépve világos tágas előszobából átlátható a nappaliba. A fürdőszoba wc-vel kézmosóval kicsi, de élhető. A telken nagy melléképületben 2 ól és nagy fatároló található. Ásott kútból lehet a szép kertünkben termesztett növényeinket locsolni. A nagykapun még egy kombájn is beférne.
A telek 752nm kellemes méretű, nem nagy, nem kicsi, egy családnak pont ideális. Elfér a medence, a trambulin, az anya és apa autója, állatok az ólban, és konyhakertnek is marad hely. Víz villany csatorna van, a gáz nincs bevezetve, de az utcában a telek előtt megy a vezeték, hamar beköttethető.

Tarján FALUSI CSOK-os listában megtalálható. Tarjánban benzinkút, csodás ruhaboltok, posta, iskola, óvoda, coop, rendőrség, traktorbolt, mezőgazdasági bolt, százforintos bolt, autómosó,tűzoltóság, 2 dohánybolt és fagyizó is megtalálható. Tatabányára több busszal is eljuthatunk 20 perc alatt.

Vegye meg ezt az otthont, költözzön be azonnal. Falusi CSOK-ra, BABAVÁRÓ-val MINDEN ÜGYINTÉZÉS AZ ÉN FELADATOM, hívjon bizalommal. Részletes tájékoztatást kap, vásárlás nélkül is, teljesen ingyen, kötelezettségek nélkül! Bármikor megtekinthető, amíg világos van, hétvégén és munkaidőn kívül is!
FIGYELEM!:
Fontos számunkra az Ön és munkatársaink egészsége. Ugyanígy fontos az is, hogy a kialakult helyzetben segítségére legyünk ingatlanügyei intézése során. Tájékoztatjuk, hogy KAPCSOLATIPONT ügyfélfiókunk segítségével az ingatlan adásvétel számos folyamata online, személyes találkozó nélkül is intézhető.

14990000 Ft
Nagymáté Krisztina

Referencia szám: M176897

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020