Szigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcábanSzigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcában
Szigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcában
34 900 000 Ft
545,3 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Szigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcában
Szigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcában
34,9 M Ft
545,3 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 20 945 1214
ReferensVarga Imre
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Szigetszentmiklósi eladó családi ház, 1+2 szobás, a Süllő utcában

64 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
832 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Csepel határában eladó ez a csodás külterületi helyen lévő, vízparti ház, egy csepeli átlagos, hasonló méretű lakás áráért. A Csepeli - szilárdburkolatú - úttól 800 méterre murvás, göröngyös úton közelelíthető meg.
A konyha, az étkező és a nappali egy légtér.  A két külön bejáratú szoba, azonos méretű, mindkettő 10.5 nm-es. Mindkettő szalagparkettás. Az egylégterű nappali és a konyha az étkezővel  járólapos.
A fürdőszoba és a WC együtt van, járólapos. A tetőszerkezet új és hőszigetelt. A korábban nyitott 14 nm-es teraszt is beépítették, így növelték a lakás méretét. A falak téglából és könnyűszerkezetes hőszigetteléssel vannak gazdagítva.
Víz : fúrt kútból engedéllyel bemérten. szenyvízelvezetés emésztőbe tisztítással.
A ház mellett található egy 30 nm-es, korábban lakható épület, amely jelenleg átalakításra vár.
Ez nincs a térképszelvényen feltüntetve. A tulajdonosok birtokolják a 15. számú horgászhelyet is.
Csepelen lévő téglalakást, fszt. és első emeletig beszámítunk, megegyezés esetén. Képek holnap...

  • komfortos
  • elektromos
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020