Eladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház SzigethalomEladó 3 szobás családi ház Szigethalom
Eladó 3 szobás családi ház Szigethalom
36 900 000 Ft
354,8 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház Szigethalom
Eladó 3 szobás családi ház Szigethalom
36,9 M Ft
354,8 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 426 2331
ReferensCsécsey Levente
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Szigethalom

104 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
720 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

EXTRA NAGY TERASZOS, FELÚJÍTOTT HÁZ, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL!
Szigethalom központjához közel ELADÓ egy jelenleg egyszinten beépített 104 m2 hasznos alapterületű családi házgarázzsal, 720 m2-es telken.
Az 1980-ban épített, 2004 óta folyamatosan újított házban fedett bejárati terasz, előszoba és amerikai konyhás nappali mellett 2 nagyméretű szoba, 2 fürdőszoba, spejz, hatalmas félig fedett terasz, pince, szerelőaknás garázs van az ingatlanban.

A házba fedett bejárati teraszról lépünk be, itt előszobán át a 42 m2-es amerikai konyhás nappaliba jutunk. A szép, térelválasztó pultos konyhabútor és a beépített előszoba szekrény a lakás tartozékaként marad. A konyhából nyíló helység jelenleg spejz funkciót kapott, de ha a tetőteret is beépíti az új tulajdonos, akkor ide lehet lépcsőfeljárót rakni.
A nappalitól kissé elszeparálva nyílik jobbra és balra 2 nagyméretű (20,2 és 19,2 m2) szoba, a baloldaliból a hatalmas teraszra ki lehet menni.
A két szobát diszkréten elválasztja a sarokkádas, külön wc-s szép burkolatú fürdőszoba.
A nappaliból közlekedő vezet a terasz felé, itt még balra egy épített zuhanyzós 2. fürdőszoba wc-vel szolgálja a család kényelmét.
A 30 m2-es terasz érdekessége, hogy nagyobb részén fedett, de valamivel kisebb részén viszont nyitott, így minden igényt kielégít a pihenéshez. Innen egy 15 m2-es pincébe is le mehetünk.

Az udvarban több autó parkolhat, de egy szerelőaknás 30 m2-es garázs is helyet kapott, néhány egyéb tároló helyiség mellett.
Szépen parkosított és viakoloros a ház melletti terület és a pihenésre, hűsölésre szánt kertecskében grillező, kis játszóhely is elfér.

A ház alacsony rezsiköltségét (10 ezer /hó gáz átalány!) a cirkófűtés, műanyag nyílászárók, dryvit rendszer, aljzat szigetelés, hajópadló, álmennyezeti, födémszigetelés biztosítja, de fúrt kút is csökkenti a költségeket. Klíma, távirányítós kapu, teszi kényelmessé még a lakók életét.

Pár méterre van tömegközlekedésnek a helyi-járatú busz megállója, óvoda, iskola, orvosi rendelő, üzletek gyalogosan is 10 percen belül elérhetők.

Érdeklődni a megadott számon lehet, ügyvédi hátteret, hitelközvetítést ajánlunk.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 17. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019