Családi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteres
Családi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteres
15 500 000 Ft
193,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteres
Családi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteres
15,5 M Ft
193,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 520 1813
ReferensGlobalHouse Ingatlaniroda
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Szentliszló, 80 négyzetméteres

80 m2alapterület
2 és fél szoba
Újszerű állapotú
1360 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Zala megye déli részén Szentliszlón közel a horvát és a szlovén határhoz eladó egy újszerű állapotban lévő 2+1 félszobás családi ház, mellette egy vendéglátásra kialakított üzlethelyiséggel.
Az 1360 m2 -es telken 2 épület található. A főút melletti részen egy 90 m2 alapterületű vendéglátó egység épült, ami jelenleg nem üzemel. Aki kedvet érez vállalkozni, egy hangulatos vendéglőt vagy presszót alakíthat ki belőle kis ráfordítással, de egy újabb, tágas lakóegységet is építhet belőle. A víz, gáz, villany, riasztó, légkondicionáló itt is rendelkezésre áll. Mögötte található a 80 m2 alapterületű, 2005-ben épített, újszerű állapotú családi ház.
A családi ház belső elrendezése:
- nappali + étkező (laminált padló)
- 2 hálószoba (laminált padló)
- fürdőszoba épített zuhanykabinnal
- konyha
- spájz
- kamra
A fűtés gáz cirkó gázkazánnal oldható meg, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A tetőt cserép borítja. Az épület száraz, esztétikus fal- és padlóburkolatok teszik hangulatossá. A helyiségekben lapradiátorok adják a kellemes hőmérsékletet. Az udvar bekerített, rajta nagyrészt pázsit és tuják találhatók.
A csendes, jellegzetes zalai település Zalaegerszegtől és Nagykanizsától egyaránt kb. 28 km távolságra található. Bázakerettye és kedvelt strandja 10 km-re, Letenye 21 km-re érhető el. A szlovén és a horvát határ 25 km, az Adriai tenger mindössze 300 km, 3 órás autózással elérhető. Kisgyerekes családok gyermekei a szomszédos településre, Pusztamagyaródra járhatnak iskolába.
Amennyiben megtekintené az ingatlant, keressen bennünket bizalommal. Ha hitelre lenne szüksége, hiteltanácsadónk az Ön rendelkezésére áll.

  • gáz (cirko)
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021