Szegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteresSzegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteres
Szegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteres
129 000 000 Ft
620,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Szegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteres
Szegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteres
129 M Ft
620,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 310 2010
ReferensLusso Ingatlanközvetítés
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Szegedi eladó családi ház, 6 szobás, 208 négyzetméteres

208 m2alapterület
6szoba
Újszerű állapotú
1564 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Újszeged egyik csendes, elegáns utcájában kínálom eladásra ezt az összesen 208 nm-es (nettó 169 nm), kifinomult ízléssel kialakított, kétszintes családi házat.
A 2006-ban épült épület, egy 1564 nm-es duplatelken helyezkedik el, ahol sosem érzi magát beszorítva a szomszédok közé. A többkörös öntözőrendszerrel (mely fúrt kútról működik) ellátott, gyönyörű pázsittal rendelkező kertben, bio veteményest, 70 nm-es kutya kennelt kifutóval, és szerszámos faházat találunk.
Az alsó szinten, egy egyállásos fűthető garázst, egy hálószobát (mely dolgozóként is jól funkcionálhat, a bejárati ajtóhoz való közelsége miatt) egy fürdőszobát, egy háztartási helyiséget, és a funkcionálisan jól elkülönülő étkező – konyha (kamrával) – nappali téregyüttesét találjuk. A kertkapcsolatos nappali egy “L” alakú fedett terasszal egészül ki.
A felső szinten három tágas hálószoba (teraszkapcsolattal) két gardrób, egy fürdőszoba és a gyereknappali (mely további hálószobává alakítható) fogad bennünket.
A négy irányba tájolt ingatlan a nap minden percében világos. A kellemes tér-érzet a nagyvonalú belmagasságnak, és a tágas tereknek köszönhető. A tárolást minden helyiségben beépített bútorzat könnyíti meg.
A műszakilag is kifogástalan ingatlan számos funkciója távolról is vezérelhető: fűtés, öntözőrendszer, riasztórendszerek.
A házban mindenhol padlófűtés lett kialakítva, mely kondenzációs gázkazánról működik. A hűvösről az elektromos redőnyök, és nagyteljesítményű klímaberendezés gondoskodik.
A 4x8 méteres szekcionáltan fedett medence a nyári már kora nyáron is kellemes hőmérsékletű vízzel várja a fürdeni vágyókat. Gépészete, melyhez robotporszívó is tartozik fedett, könnyen hozzáférhető helyen található.
Nagyszerű elosztása funkcionálisan jól működő, tágas, és elegáns életteret kínál az itt lakóknak mind az enteriőrt mind a külső környezetét tekintve. Kiváló választás nagycsaládosok számára, több generáció összeköltözésére, vagy otthoni munkát végzők számára. Ajánlom mindazok figyelmébe, akik igényesen kialakított, elegáns, prémium kategóriás családi házat keresnek megvételre.

  • gáz (cirko)
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020