Eladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobásEladó, Rád, 2 szobás
Eladó, Rád, 2 szobás
16 900 000 Ft
281,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó, Rád, 2 szobás
Eladó, Rád, 2 szobás
16,9 M Ft
281,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 432 4395
ReferensDóczi Petra
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Rád, 2 szobás

60 m2alapterület
2szoba
állapotú
1260 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Rádon egy nagy részben felújított, 60 m2 lakóterületű, kétszobás vegyes falazatú családi ház 1260 m2-es telken, a ház folytatásaként egyéb tároló helyiségek is rendelkezésre állnak. Víz, villany, csatorna bekötve, gáz az utcában. A fűtésért hőtárolós villanykályha, a meleg vízért villanybojler felel, mindkettő éjszakai áramról megy.
A felújítás során ki lettek cserélve a villany- és vízvezetékek, a lakótér szigetelést kapott, a tetőszerkezet teljes cseréje megtörtént, parkoló kapun belül és kívül is ki lett alakítva.

A Cserhát hegység délnyugati lábánál fekvő, az M2-től és Váctól autóval mindössze pár percre helyezkedő község kiváló választás fiatal párnak vagy idősebbeknek egyaránt. Ha szereti a nyugalmat és a csendet, de a fővároshoz közel szeretne maradni, érdemes megnézni ezt a házat. A buszközlekedés kiváló, Vácról a zónázóval 25 perc alatt a Nyugati-pályaudvarra érhet. Minden megtalálható a községben, ami a hétköznapi élethez szükséges: kis boltok, felújított egészségcentrum , gyógyszertár, óvoda, általános iskola, posta, gazdabolt. Várom megtisztelő hívását.

  • komfortos
  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020