Ráckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi házRáckeve eladó családi ház
Ráckeve eladó családi ház
198 900 000 Ft
663 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Ráckeve eladó családi ház
Ráckeve eladó családi ház
198,9 M Ft
663 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 224 8091
ReferensÜgyfélbarát Ingatlan Iroda
Telefonálok

Eladó családi ház
Ráckeve eladó családi ház

300 m2alapterület
5 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
1000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapesttől 40 km-re a Duna partján fekszik a hangulatos város, ahol együtt jár a történelem és az infrastruktúra.

Ráckeve elegáns részén, közvetlen vízparti, járműforgalomtól mentes sétányon - szemben a saját stéggel- közel 1000 nm-es, gyönyörűen kialakított kertben helyezkedik el a 300 nm-es, full extrás eladó családi ház.

Az épületet tervező és eredetileg építő mérnök- tulajdonosok a leggondosabban és a legmagasabb színvonalon építették meg a házat 2012-ben, amely 2019-ben frissült. Fekvésének köszönhetően verőfényes, minden szobából élvezhető a dunai panoráma. Az épület beosztása minden életkorra és helyzetre kiváló és kényelmes.

A földszint központi része a galériás, tágas amerikai konyhás nappali ehhez kapcsolódik az étkező, felesleges folyosók, átjárók nem szabdalják a teret. A nappali a télikertbe is nyílik, előtte a díszkert és a dunai panoráma. Ezen a szinten van két háló , fürdőszoba, rekreációs terem zuhanyozóval és egy vendég mosdó. Az emeleten két egyforma háló - fürdő - gardrób
egység körben erkéllyel és két kuckós félszoba található.Az alagsorban modern borozó, tároló, mosóhelyiség és a gépészet kapott helyet 4 további helyiségben.

Műszaki tartalma rendkívül magas színvonalú:
Különleges házszigetelés, teljesen gépesített konyha, fa beépített bútorok, minőségi szerelvények , vízszűrő és tisztító. Kombi kazán padlófűtéssel és radiátorokkal biztosítja a meleget és a keringtetett meleg vizet, nyáron a hálószobákat (inverteres) klíma hűti, hangulatot a nappaliban a kandalló, kényelmet a wellness terem ( finn-és infra szauna, jakuzzi) biztosít. Thermo üvegezésű bukó-nyíló ablakai mindenütt redőnnyel ( a nagyobbak elektromos működtetéssel) és szúnyoghálóval vannak felszerelve, a télikert hatalmas tolóajtói nyári-téli funkciót biztosítanak. A riasztórendszer nyitás-törés és hőérzékelői minden helyiségben adottak, bár a környék teljesen biztonságos.
A bejáratnál 2 autó számára fedett beálló épült. A nappaliból a díszkert és a vízpart látható, a kert jobb oldala a hangulatos, rusztikus rész, benne a kiülő, grillező, kerti konyha, bal oldalon pedig a gyerekbirodalom van.
A locsolás automata rendszerrel, fúrt kútból biztosított.

Ezt a környezetet télen-nyáron, szabadságban vagy a vírus fogságában már csak élvezni kell!
Alaprajz és további képek hozzáférhetőek.

Kérem amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődést keressen az alábbi telefonszámon:
Máté Henriette

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021