Családi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteres
Családi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteres
15 900 000 Ft
305,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteres
Családi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteres
15,9 M Ft
305,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 365 8276
ReferensPilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Családi ház eladó Nyáregyháza, 52 négyzetméteres

52 m2alapterület
2 és fél szoba
Felújított állapotú
2155 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetéstFelsőnyáregyházán, település szélén, de belterületen található az ingatlan. Lakóház-udvar besorolású. A 2155 nm telken egy főépület, egy melléképület, tároló és istálló kapott helyet. A főépület 42 nm-es, nappali-étkező, szoba, konyha, fürdőszoba található benne. A melléképület 10 nm-es, egy szobát és egy fürdőszobát foglal magában, így az ingatlan akár két generáció kényelmes lakhelyéül is szolgálhat. A tároló 2 helyiségből áll, 23 nm-es. Az istálló szintén 2 helyiségből áll, 20 nm-es. Az épületek az istálló kivételével sárfalból épültek, az istálló fából. Az épületeket nagyon szépen felújították. A főépületnek új a komplett tetőszerkezete, és a párazáró fóliázása. A tetőtérben igény szerint akár még egy szoba is kialakítható. Új a vízvezeték rendszer, a fürdőszoba és az elektromos hálózat. Az ablakok részben termo ablakra lettek cserélve. A melléképület tetőlécezése szintén új, ott a szarufák nem szorultak felújításra. Közművek közül a vezetékes víz, a csatorna be van vezetve, gáz az utcában található. Szintén visszaköthető az utcában futó kábel TV és internet. A kertlocsolás a 47 m mély fúrt kúttal megoldható.
Az ingatlan fűtése elektromos módon és fatüzeléssel megoldott, a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.
Annak, akit vonz a tanyasi hangulat, azonban mégis szeretne kicsit sűrűbben lakott területen élni, esetleg lova van, vagy más állat tartásában gondolkodik, remek lehetőséget nyújt az ingatlan, hiszen mindennek már elkészített helye van, a felújítások zöme már elkészült, lényegében csak be kell költözni. Az állatok nem zavarnak senkit. Az ingatlan nagyon ízlésesen tükrözi vissza a tanyasi hangulatot, minden nagyon szépen gondozott, egy igazi kis gyöngyszem a település szélén!
Amennyiben hitellel szeretné megvásárolni az ingatlant irodánk bankfüggetlen, ingyenes hitelügyintézést vállal.

  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020