Eladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház NagykanizsaEladó 3 szobás családi ház Nagykanizsa
Eladó 3 szobás családi ház Nagykanizsa
46 000 000 Ft
489,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház Nagykanizsa
Eladó 3 szobás családi ház Nagykanizsa
46 M Ft
489,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3053
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensKárpáti Csaba
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Nagykanizsa

94 m2alapterület
3szoba
állapotú
316 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsa belvárosától néhány perc sétára, eladó egy minden szegmensében, minőségi anyagokkal kívül és belül felújított 94 m2-es, nappali + 2 szobás, cirkófűtéses családi ház. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan 2 utcáról is megközelíthető. A 316 m2-es részben térkövezett, és füvesített telken található a 20 m2-es önálló garázs. Az épület alatt 20 nm száraz, jó állapotú pince van, a terasz alatt az udvarról megközelíthető tárolókat alakítottak ki.
Az új energetikai előírásoknak megfelelve, az ingatlanban a felújítás során víz és aljzat szigetelés, külső hőszigetelés, valamint az álmennyezet felett, a felfelé szökő meleg ellen kőzetgyapotos szigetelést alkalmaztak. A tetőt új Tondach cseréppel fedték. A műanyag nyílászárók anyagában színesek az új hőtechnikai előírásoknak megfelelőek és alumínium redőnnyel felszereltek. A nyári meleg ellen inverteres légkondicionálót helyeztek el a lakásban, továbbá riasztóval is felszerelték. A burkolatok és a belső nyílászárók is modern, minőségi anyagból készültek.
Egyéb biztonsági és kényelmi felszerelés, az elektromos kapunyitó rendszer, és a konyhában a tűzjelző.
Az ingatlanban található berendezések nagy része, a vételár részét képezi.
Ajánlom azon ügyfeleknek, akik prémium minőségű, azonnal költözhető családi otthont keresnek.
Az ingatlanba a nagyméretű fedett teraszról belépve egy kisméretű előtérbe jutunk, melyből balra nyílik egy különálló wc mosdóval, tovább haladva az étkezőbe és a minőségi bútorokkal, gépekkel felszerelt konyhába jutunk. Jobbra nyílik az egyik hálószoba, majd tovább haladva a nappali következik, melyből megközelíthető a másik hálószoba. A hálószobák között elhelyezkedik egy célszerűen kialakított gardrób, valamint a tágas fürdőszoba + wc.
Az ingatlan helyiségei: nappali + 2 szoba, konyha, gardrób, fürdő + wc, wc + mosdó, közlekedő, fedett terasz.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020