Nagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladóNagyiván 2 szobás családi ház eladó
Nagyiván 2 szobás családi ház eladó
5 799 000 Ft
92 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Nagyiván 2 szobás családi ház eladó
Nagyiván 2 szobás családi ház eladó
5,8 M Ft
92 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 373 6058
ReferensWéber-Bakos Rita
Telefonálok

Eladó családi ház
Nagyiván 2 szobás családi ház eladó

63 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
1283 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a Jász-Nagykun Szolnok megyei Nagyiván községben, egy 63,3 m2 hasznos alapterületű, tégla falazatú, cseréptetős, 2 szobás, komfortos családi ház. A ház 1985-ben épült, 1219 m2-es telken, ahol egy tárolásra, állattartásra is alkalmas épületsor, valamint egy garázs található. A fűtés két módon lehetséges. Nagyon szép kivitelű gázkonvektorokkal, illetve faluban nagyon kedvelt cserépkályhákkal.
A ház a település csendes utcájában, a faluház közelében található.
Helyiségek: 2 szoba, konyha-étkező, közlekedő, fürdőszoba, kamra, előtér, melléképületek.
Telekterület: 1283 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, kerti csap.
Ideális környezet gyermekes családoknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is.
Nagyivánt igyekvő, szorgalmas emberek lakják. Ékes bizonyítéka ennek, hogy a faluban jól működő mezőgazdasági és más jellegű termelő tevékenység is folyik. A helyi húsfeldolgozó üzem, a nádtelep, a brikettüzem, a varroda számos embernek biztosít megélhetést. A Szent József bentlakásos Idősek Otthona, Napközi Ellátást biztosító Idősek Otthona, 8 osztályos általános iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, Takarékbank, polgármesteri hivatal, három élelmiszer és vegyesáru bolt nem csupán munkát ad az embereknek, hanem biztosítja a lakosok számára az alapellátást és a megfelelő szolgáltatást. Heti 2- 3 alkalommal is van piac Nagyivánban. A település a Hortobágy szélén helyezkedik el, de Tiszafüred, Kacag, akár Debrecen elérhető távolságra van ahhoz, hogy egy nagyobb bevásárlás, vagy komolyabb orvosi ellátás miatt oda tudjanak utazni az emberek. A tömegközlekedés, a naponta 6-7 alkalommal induló és érkező autóbusz járattal lehetséges. A községben élénk társasági élet folyik. A művelődési ház ad otthont a kiváló néptánc csoport próbáinak, a bálok és a különböző rendezvényeknek, a foci csapatuk is aktív.
A tiszaörsi és a berekfürdői gyógyvizes fürdő közelsége nagyon kedvező lehetőség a falu lakóinak. A Tiszaigari arborétum, a Poroszlói Ökocentrum, a Tisza-tó közelsége szintén lehetőség a kikapcsolódásra.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám M125651

Referencia szám: M125651-IT

  • gáz (konvektor)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019