Eladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcábanEladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcában
Eladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcában
24 800 000 Ft
310 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcában
Eladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcában
24,8 M Ft
310 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 20 357 7994
ReferensFöldi Zsuzsanna
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 1+1 szobás családi ház Monor az Acsádi utcában

80 m2alapterület
1 és fél szoba
Felújított állapotú
667 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Monor szépen rendezett, központhoz közeli utcájában eladó, egy 72 nm-es, vegyes falazattal (tégla, vályog) épült kedves kis házikó. A régi parasztház nagy átalakításokon esett át: plusz egy szoba lett leválasztva, falakat bontottak, hogy fényesebb és tágasabb legyen a lakás, az új elektromos vezetékelés is megtörtént. Csupán a fürdőszoba és a WC vár felújításra, de az már az új tulajdonosra vár. A tető jó állapotú, cseréppel fedett. A vezetékes víz kivételével minden közmű bent van a házban.

A fűtésről és a meleg vízről egy pár éve vásárolt cirkó kazán gondoskodik, de egy vegyes tüzelésű kazán és egy 120 literes bojler is rendelkezésre áll. Így a lakoknak több lehetőség is kéznél van ahhoz, hogy komfortos legyen a ház. A lakás hűtéséről pedig egy legkondicionáló gondoskodik. (nem képezi a vételár részét)

A 667 nm-es kert parkosított, a házhoz több melléképület, garázs és féltetős garázs is tartozik.

Ha a főváros közelségére, mégis csendre és nyugalomra vágyik, akkor ez a ház Önnek való!

Keressen bizalommal, nézzük meg együtt és szeressen bele!


Referencia szám: HZ507530-IT

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020