Eladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésűEladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésűEladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésűEladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésűEladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésűEladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésű
Eladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésű
36 600 000 Ft
406,7 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésű
Eladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésű
36,6 M Ft
406,7 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 622 6317
ReferensNagy Edit
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Kocs, új építésű

90 m2alapterület
4szoba
Új építésű
360 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ÚJÉPÍTÉSŰ, KÖRNYEZETBARÁT, ALACSONY ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ VIDÉKI OTTHONOK TATÁTÓL ÉS AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁTÓL 5 PERCRE!! I. ÜTEM MEGNYITVA!
Új építésű családi házak eladók Kocs központjának új építésű lakóövezetében.

90 nm 3 szoba + nappalis új építésű családi ház!
2021. januártól a bruttó 40.142.000.- Ft ár helyett 5%-os ÁFA-val 36.600.000.- Ft áron leköthető!!!!!

Több szempontból is ideális választás lehet, ezek az Iskola közben épülő 3 szoba + nappali, KERTKAPCSOLATOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ projektben épülő lakások, melyeket újszerű környezet, modern kivitelezés, és központi fekvés jellemez.
A lakópark otthonainak megálmodásakor egy olyan összetett megoldás született, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot , mindezt pedig a település szívében.
A projekt Ideális lakhelyet kínál mindazok számára, aki szeretik a tágas napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes terasz és kertkapcsolat nélkül.
A földszintes kialakítású, 90 nm-es otthonokhoz saját udvar tartozik. Az egy légtérben kialakított tágas konyha- étkező- és nappali, mint közös élettér hivatott biztosítani a családi együttlétek helyszínét, továbbá előtér, gardrob helyiség, három hálószoba, háztartási helyiség és a toalett található. A nappaliból egy térkövezett teraszra és majd a saját használatú kis” kertünkbe” érkezünk.
A lakásokhoz 1-1 gépkocsi beálló tartozik. Az ingatlan mindkét oldalán kapu lesz építve, elektromos előkészítéssel, megkönnyítve ezzel a gépkocsi behajtást.Az ingatlanok elosztása jól átgondolt, hozzáértő tervezői munka eredménye. Amit a legkorszerűbb gépészeti megoldások használatával (hőszivattyús padló- és mennyezeti fűtő rendszer, igény szerint a tetőn elhelyezhető napelem panelek elektromos előkészítése) , minőségi építőanyagok beépítésével fognak megvalósítani melyet a mai kor elvárásainak megfelelő energiafelhasználás fog jellemezni.
Mind ezekhez pedig társul hogy a magas színvonalú kivitelezésről, megbízható, SZÁMOS REFERENCIÁVAL rendelkező Beruházó gondoskodik, akinek a nevéhez fűződik Komárom-Esztergom megyében többek között Tatán és Komáromban számos megépült családi ház.
Központi lokációjának köszönhetően a Projekt infrastrukturális ellátottsága kiváló.
A külső, tetszetős megjelenését a beruházó biztosítja! A belső enteriőr kialakítását természetesen már közösen alakítja ki Ön és családja a kivitelezővel.
A két épület együttes 2021 augusztusi ÁTADÁSSAL köthető le.
A projekthez akár kamattámogatott lakásvásárlási hitel és CSOK
(3 gyermeknél 10M +15kamattámogatott hitel
2 gyermeknél 2,6 M + 10M Ft kamattámogatott hitel )
is igényelhető melynek részleteivel is hívjon bizalommal. Érdeklődni: Nagy Edit

  • komfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021