Kékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladóKékkút 8 szobás családi ház eladó
Kékkút 8 szobás családi ház eladó
250 000 000 Ft
996 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Kékkút 8 szobás családi ház eladó
Kékkút 8 szobás családi ház eladó
250 M Ft
996 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 520 1945
ReferensSali Réka
Telefonálok

Eladó családi ház
Kékkút 8 szobás családi ház eladó

251 m2alapterület
8szoba
Felújított állapotú
44000 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A Balaton felvidék legszebb részén a Káli-medencében a Balatontól mindössze 5 km-re bújik meg Kékkút, ez a csendes kis falu. Lakosainak száma nem haladja meg a 100 főt. Itt található ez a környező dombokra, erdőre panorámás birtok, és a tájba illeszkedő népi jegyeket viselő, de mégis modern ház.

A lakóház egy 1200 m2 telken helyezkedik el.

A telek mögött húzódik egy közel 4,5 hektáros állattartásra, gazdálkodásra alkalmas terület, melynek művelési ága részben szántó, részben rét. Ezen a területen található 3 db 1000 m2-es 25%-ban beépíthető építési telek is.

A lakóház több részből áll, melyeket a ház előtt húzódó télikert köt össze.

Az első rész 60 m2-es, itt található egy konyha-étkező-nappali, egy tágas 21 m2-es háló, egy kamra/mosókonyha és egy zuhanyzós fürdőszoba-WC.

A második lakrész két szinten összesen 124 m2. A földszinten Konyha-étkező, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba, az emeleten két tágas nappali, 3 hálószoba és egy fürdőszoba található.

A harmadik rész 32 m2, mely akár vendéglakrészként is használható. Itt egy 23 m2-es szoba és a gépészeti helyiség található.

Az épülethez tartozik még egy az udvar felől megközelíthető nyárikonyha is.

A fűtés napelemes rendszerre kötött elektromos fűtéssel megoldott, az alsó szinten padlófűtés, fent paneles hőleadással.

Az udvaron kerti tó és gyümölcsfák teszik még hangulatosabbá a kilátást.

További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt.
Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021