Hort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi házHort eladó családi ház
Hort eladó családi ház
15 000 000 Ft
82,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Hort eladó családi ház
Hort eladó családi ház
15 M Ft
82,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 498 0583
ReferensTóth Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Hort eladó családi ház

182 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
állapotú
1378 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Hort központjának közelében 4+2 fél szobás családi ház eladó!

Horton jó elhelyezkedésű, összközműves, földszintes, 4 és 2 fél szobás, 180 nm alapterületű családi ház eladó! A az épület két részre osztható, a szobákon kívül fürdőszoba, konyha-étkező, egy nagyobb és egy kisebb méretű tároló, valamint egy kazánház is van benne. A ház központi fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható. Az 1300 nm-es telken önálló garázs van.
Az ingatlanhoz kapcsolódó, többek között péksütemény vagy újság árusítására alkalmas, fémből készített pavilon külön is megvásárolható!

Az ingatlan közelében buszmegálló, boltok vannak, valamint a település más fontosabb részeit is 5-10 perc sétával el lehet érni.

A házat elsősorban családosok számára ajánljuk, valamint több generáció együttélése is megoldható az életterek elkülönülésével!

  • házközponti

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020