Esztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi házEsztergom eladó családi ház
Esztergom eladó családi ház
21 900 000 Ft
353,2 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Esztergom eladó családi ház
Esztergom eladó családi ház
21,9 M Ft
353,2 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 20 952 4919
ReferensGibizer Gabriella
Telefonálok

Eladó családi ház
Esztergom eladó családi ház

62 m2alapterület
2szoba
állapotú
438 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

BELVÁROSI HÁZIKÓ A BAZILIKA ÁRNYÉKÁBAN

Eladásra kínálok a belvárosban, takaros, két szobás, 62m2-es házat, belső udvari résszel, tárolóval, pincével.

Az ingatlan a főútra merőlegesen, egy hangulatos belső udvaron helyezkedik el. A hosszú, fedett teraszról jutunk a konyhába, amiben jobbról spejz lett kialakítva. A konyha mögött fut a fürdőszoba, amit sejtet a tálaló pult feletti ablak rész is.

Balról haladhatunk az egymásból nyíló, nagy, tágas, világos szobákba. Az elsőből juthatunk a fürdőszobába, a hátsó pedig nagyon szép fa galériával rendelkezik. Mindkét szoba az udvarra néz, ezért csendes, nem hallatszik be a főút zaja. Az asztalos mester az elülső szobát is szerette volna galériázni, de akkor nem volt rá szükség, viszont a lehetőség a nagy belmagasság miatt most is adott.

A szobák hajópadlóval, míg a többi helyiség járólappal burkolt. Fűtését fa tüzelésű cserépkályha biztosítja. A vastag vegyes falazat miatt nyáron a nagy melegben is kellemesen hűvös az egész ingatlan.

A ház vonalát követve találjuk a tároló helyiségeket.Egy kisebbet és a nagyot, amiből a boltíves tágas pince nyílik. Több lehetőséget tartogatnak ezek a területek, kis fantáziával, no meg pénzzel, az udvar hasznos-hangulatos kiegészítője lehet.

A központ közelsége miatt minden könnyedén gyalog is elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges.

Kikapcsolódásra, szórakozásra kiválóan alkalmas az út túl oldalán elhelyezkedő Szent István strandfürő, a belváros éttermei, teraszai, vagy az ötven méterre található csodaszép Kis Duna sétány.

Ha felkeltettem érdeklődését, szereti a történelmi hangulatot, a belváros minden kényelmét és elérhetőségét, várom hívását.

21900000 Ft
Érd.: Gibizer Gabriella


Referencia szám: HZ690944

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021