Eladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobásEladó, Dunaalmás, 4 szobás
Eladó, Dunaalmás, 4 szobás
12 000 000 Ft
150 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó, Dunaalmás, 4 szobás
Eladó, Dunaalmás, 4 szobás
12 M Ft
150 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 929 4722
ReferensVikardo Ingatlanközvetítő és Hitelügyintéző Iroda
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Dunaalmás, 4 szobás

80 m2alapterület
4szoba
állapotú
761 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Dunaalmáson csendes utcában található ez a beton alapra épült könnyű szerkezetű lakóépület. A földszinten nappali, szoba, konyha, fürdőszoba, és külön a teraszből leválasztott fedett fürdőzésre alkalmas helyiség. erkély és terasz A  nappaliból vezet fel lépcső a tetőtérbe, ahol további két szoba található, melyek a kialakított galériáról /belső folyosóról/ nyílnak. A tetőtérben a galériából egy erkélyre is kijutni.
A lakóépület mellett pince lejáró. Erre a födémre az épület alapterülete tovább bővíthető., ha szükséges.  A lakóépület a benne lévő bútorokkal és felszerelési tárgyakkal együtt eladó. Az udvarban van még egy lakókocsi, ami ugyancsak marad. Az épület bejáratánál terasz került kialakításra, innét a kert és a község közeli területei láthatók. Az ingatlan részben felújításra szorul, az alsó szinten  járólap burkolatok és csempe van, a tetőtérben a szobákban szőnyegpadló. A fűtést elektromos kályha, és fatüzelésű kandalló biztosítja.

  • elektromos

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021